VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MY HAPPY PLACE

Har ni en plats som ni förknippar med orden harmoni, lycka, tillfreds? Om jag ska associera den känslan av totalt lugn och lycka ser jag ett minnesögonblick i Central Park framför mig.


Scenario: i Central Park. Landade i New york dagen innan. Två dagar innan vårt bröllop. På väg för att spana in vår tilltänkta location för vigseln (ladies pavilion där i Central Park).


  IMG_3125_2

Just detta ögonblick är mitt happy place, en stund när vi la oss ner i parken medan Idun sov i vagnen. Så mycket förväntan och kärlek i varje andetag. I september är det tre år sedan.


IMG_3123

Den dagen gick vi massor! Det gjorde vi iofs alla dagar där. Här hade vi precis köpt nya träningsskor eftersom vi visste att vi skulle behöva nya, bra skor som vi kunde gå massa mil i.


IMG_3108

Den dagen letade vi även upp en florist och bokade en brudbukett. Hon plockade ihop ett förslag med vita rosor, rosa kvistrosor och fresia, som på bilden. Det var labour day-helg vilket innebar att många butiker stängde just vår bröllopsdag och dagen efter vilket ledde till att utbudet inte var det mest varierande. Men, rosor, lite spretigt och en inte så stram bukett var mitt önskemål och den blev perfekt sen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna