VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT ÄLSKA SITT JOBB

Åhh idag ville jag inte riktigt gå hem från jobbet. Alltså jag trivs så så SÅ bra!

 

 

Men så visste jag att mina minimänniskor väntade, bland annat den här lilla ponyn i tyllkjol, så då gick det lättare. Det känns nästan lite fuskigt att få jobba utan att det känns som att jobba. Jag vet såklart att det kommer tuffa dagar med svåra beslut, men det har känts givande, stimulerande och mitt i prick vad jag vill göra precis varenda sekund på plats. Kul att jag funderade i måndags kväll innan min första dag om jag verkligen skulle jobba den här sommaren när jag kan vara bara föräldraledig. Nu funderar jag istället hur jag ska klara att jobba bara två dagar i veckan 😉

 

Imorgon väntar skolavslutning för Elion, jag och minisarna ska dit och titta. Vinka hej då till klasskompisar (även om Elion leker med många ofta även på fritiden) och lärare. Är tacksam för att känna att Elion har de bästa lärarna, att det verkligen inte hade kunnat vara bättre. Man hör en del historier om pedagoger och jag kan ärligt säga att vi har från det att Elion började förskolan som nästan tvååring bara har haft helt fantastisk personal runt oss. DET är något jag värdesätter otroligt högt, med tanke på hur mycket tid de är med våra barn, och vilket ansvar de har under den tiden.

 

 


Kommentarer


  1. Maria 14 juni, 2018 on 06:11 Svara

    Vad roligt att du trivs bra och känner att du hittat rätt! Själv har jag arbetat i myndighetsvärlden sedan 2015 och går i nov hem på föräldraledighet med min tredje om allt går som det ska. Jag har valt att skola om mig och kommer påbörja ett program till sjuksköterska. Jag vet inte riktigt hur det kommer funka att studera med barn men jag tror att jag komer att kunna ge dem mer tid än vad jag kunnat göra idag men jobb 24/7. Du får jättegärna skriva lite kring hur man dela upp föräldrarledighet och komb med studier, du har skrivit lite tidigare vet. Jag vill bara säga att sin blogg och dina inlägg förgyller min tillvaro ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna