VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN MINNESVÄRD SNIGELJAKT

Godmorgon! Det är dags för ännu en jobbdag och idag ser jag fram emot att börja mer ”på riktigt”. Läste mest ärenden igår så att jag kan börja skriva en av utredningarna som väntar idag. Natten har varit riktigt kass och Idun (?) har sovit mellan oss. Vet inte om hon har tagit över jobbet som karate kid efter Aston men jag har ont i ryggen och det känns som att det skulle kunna bero på en spark hehe.

 
 

Visst är timehop fantastiskt? Jag älskar att minnas tillbaka på speciella stunder. Detta var en promenad hem från förskolan med Elion, med femtioelva stopp för att kolla på alla sniglar. Alltså tänk att han var tre år där, som Idun är nu. Tiden går SÅ FORT!

 

Ni kanske har märkt att barnen inte syns med sina ansikten här inne på bloggen längre? Det är ett medvetet val pga. mitt nya jobb och jag kommer nu bara att ha med dom så inne på min instagram som har blivit privat. Ni får såklart fortsätta följa med där om ni vill 🙂

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna