VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT DYGN MED BARA HONOM

img_2181.jpg

En frukost med extra allt 🙂

 

Idag startade jag och Elion morgonen med hotellfrukost. Vi var på Liseberg hela dagen igår, med Karro och Elin. Vi sov hos dom inatt för att göra det till ett ännu roligare äventyr och hade bestämt att vi skulle äta hotellfrulle som avslutning på vår aktivitet. Klockan var 01 när vi körde in i stan, så för enkelhetens skull och inte riskera att väcka någon i vårt radhus var det också ett bra drag med övernattning. Nu hade visst båda minisarna varit vakna till och från mellan 01-03 ändå, typiskt. De har ju sovit tokbra den senaste tiden båda två!? Kanske de kände av att jag inte sov hemma?

 
 

ALLT var på topp med Liseberg igår. Kötiderna, vädret, humör, energi, lagom med folk… Ni vet när allt liksom klaffar som efter ett riktigt exemplariskt scenario. Högsta betyg på vårt dygn alltså.

 
Liseberg 2018

En kort stund på eftermiddagen var det molnigt, men annars halvsoligt till soligt. Vi åkte Kållerado för att svalka ner oss. Det var vindstilla och inte ens karusellerna svalkade speciellt mycket.

 

Jag är en fegis när det kommer till karuseller så Karro åkte mer än mig men hon sa så fint att det behövs en väskvaktare också hahah…. Lisebergsbanan är tillräckligt för mig, tur att Elion gillar den massor också. Vi åkte den säkert 10 gånger.

 

Framåt skymningen började de här två släppa loss ordentligt. Helt plötsligt behövde dom inte någon vuxen med i karusellerna utan åkte värstingarna själva. Balder och Loke gick på repeat den sista timmen och då var det ingen kö heller = åk åk åk. Våra modiga åtta-snart-nio-åringar!

 

Liseberg är för mig barndomsminnen och vi försöker åka dit en gång varje sommar. De senaste åren har det varit barnvagn med vilket ”krånglar till” det hela lite (även om parken har otroligt utbud även för småttingar), men att bara ha med Elion kändes faktiskt lyxigt. Ingen barnvagn, inga blöjor. Som att ha med en liten kompis bara liksom. Och att få ett helt dygn med bara honom var helt klart bästa på länge!

 

 


Kommentarer


 1. Inne hos Ina 10 juni, 2018 on 18:51 Svara

  Så underbart ni verkar ha haft! Blir lite avundsjuk på att ni har så nära att ni kan åka över dagen. Vi har så pass långt både till sthlm och Gbg att man måste åka när alla andra är lediga = långa köer 🙂
  Kram

  • Evelina 12 juni, 2018 on 20:09 Svara

   Ja det är såklart härligt med nära. Men ni får göra det till en mysig tripp och pausa i vårt vackra land längs vägen 🙂
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna