VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN NACKDEL MED ATT VARA FOTBOLLSMORSA?

Godmorgon! Har du haft en bra helg? Det har vi verkligen haft. Liseberg med Elion är förstås på topp för min del. Hade varit perfekt om det vore inledningen på hans sommarlov, men det börjar inte förrän på torsdag. Men jag och Karro fick inte till en enda dag tillsammans på hela sommaren haha så det fick bli nu. Helgen innan skolavslutning! Som en uppladdning inför kan vi ju säga då.

 

Känns konstigt att det är mulet idag, minns inte sist det hände. Och igår kväll när vi skulle lägga oss började det regna. Också något som kändes udda, det måste vara minst en månad sedan det föll några droppar regn!? Vi avslutade vår söndag med varsin springtur innan vi intog den vanliga söndagsglassen framför TV:n. Bra söndagstradition det 😉

 

En nackdel med att vara fotbollsmorsa? När blommorna blir förstörda av fotbollar haha…

 

Jag tror verkligen att Aston blir fotbollstokig han också. Dels för att han ser upp till Elion mest i hela världen men också för att han är galet duktig med bollar redan nu. Pricksäker (häromdagen gjorde han mål diagonalt i öppningen till köket om och om igen t.ex.), skjuter grymma skott och dribblar skickligt. För att vara två år alltså, men duktig är han verkligen för sin ålder.

 

Måndagskram!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna