VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PASTELLIGT TILL BARNRUMMET

Det är tur att det inte bara är jag som blir trött av värmen, de små har mest velat vara hemma idag. Igår var vi ju i farten mest hela dagen, och då är det ju skönt att hålla sig lugn dagen efter. Speciellt idag tycker jag, eftersom jag (och Elion) ska vara på benen precis hela dagen imorgon också 🙂

 

Vi tog en tur till en av lekparkerna här i närheten i alla fall och lekte nån timme tills Mange och Elion kom och mötte upp oss. Nu är Mange i affären och Elion med en kompis. Minisarna hoppar studsmatta. Vi har bott i radhus och haft egen trädgård i tre år nu, och studsmattan är nog det bästa köpet fortfarande haha.

 

Nu sköts planerna upp på att fixa inomhus i stugan tills i höst, men jag har ändå börjat spana på färg till sovrum nummer två. Dvs. det som barnen kommer att ha. Jag tänker en mjuk, pastellig färg. Rummet är ganska litet, så det får inte bli för mörkt. Samtidigt som jag vill ha lite färg!

 

 

Dessa två är favoriterna tror jag. En beigerosa färg som heter Angels breath från Flügger och en gråblå färg som heter Lilja, från Beckers.

 

Fredagsmat hos oss idag blir hemmagjorda hamburgare by M. Jag ska nog försöka sträcka ut mig på soffan en stund, känner mig lite mör i kroppen efter gårdagens gymmande. Älskar träningsvärk! 🙂

 

 


Kommentarer


  1. Rebecca 9 juni, 2018 on 21:24 Svara

    Alltså det här med studsmatta-jag är såå harig angående det men jag vet ju att min vilda, snart tre åring skulle ääälska det…men jag ser bara skräckscenarion i mitt huvve med brutna ben o nackar typ?! Hahaha, jag kanske överreagerar..bara lite..! Vilken sorts studsmatta har ni? Nedgrävd eller inte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna