VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAD ÄR DIN TRÄNINGSMOTIVATION?

Oj, chockar nästan mig själv med att vara så aktiv som jag varit idag haha. Eller egentligen de senaste dagarna. Cyklat 3,3 mil på två dagar (i förgår och igår), gått 1,2 mil plus gymmat 40 min idag. Lite skillnad mot de senaste månaderna men det känns härligt att framför allt allt HA lusten. Den har fattats. Motivation är såklart A och O. När det kommer till allt. Men röra på kroppen är bara så himla viktigt, för att orka vara allt man ska vara – mamma, fru, vän, anställd. Hörde på radion häromveckan att de som springer eller powerwalkar sig svettiga hur ofta det nu var lever i genomsnitt sex år längre än dom som inte springer/går snabbt. Tänk bara, att öka chanserna för att få sex år till med sin familj! DET är min träningsmotivation. Sex år extra med barn och barnbarn. Wow, vilken bonus.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna