VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÅNGPROMMIS I ETAPPER

Bästa vänner ♡

 

Aston brukar säga att vi är bästa vänner hela familjen, det tycker jag är så fint!

 

 

 

Evelina happilyeverafter

Vi tog en promenad/utflykt som gav 5 timmar på benen (vagnen var såklart med) och i friska luften. HELT underbart! Vi gick till affären för att handla en del grejer, köpte smidig lunch, vindruvor + kakor till mellis som de åt på vägen tillbaka, stannade i lekparken, blev för varma, köpte glass på hemvägen i närmsta affär. Över 1,2 mil har jag traskat men är faktiskt inte det minsta trött i benen. Rätt bra att dela upp det sådär, och ta pauser med jämna mellanrum.

 

Vi letade länge efter ”andmamman” men såg bara ”andpappor”.

 

Med facit i hand skulle sandalerna helt klart varit på, det blev så varmt så minisarna fick lufta fötterna i vagnen på hemvägen. Och vet ni vad de gjorde i lekparken förresten? Gick runt och plockade upp skräp som de slängde!! SÅ HIMLA BRA. Vet att de har städplockardagar på förskolan och är det något alla kan hjälpa till med så är det ju faktiskt att plocka upp skräp och lägga i närmsta soptunna.

 

Nu väntar vi på att Mange ska komma hem. Tror han ska åka vidare till stugan men några pussar och kramar får man såklart tajma in när tillfälle ges. Eftersom jag har noll skola eller andra måsten tänker jag mig kanske ett träningspass när barnen har somnat och serier i soffan. Vi kollar på Designated survivor tillsammans och när jag är ensam i soffan tittar jag på The Affair. En serie som först gav mig jobbiga känslor i magen men nu är jag inne på andra säsongen och har blivit fast helt enkelt.

 

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna