VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JAG FICK GRÖNA SLINGOR

Vi fick till en spontan playdate med vänner på lekplatsen på eftermiddagen men där var det på tok för varmt och vindstilla så vi traskade vidare till stranden. Mycket bättre!! Mange mötte upp oss när han kom hem från jobbet och sen gick vi hem tillsammans för middag.

 

Middag som blev rester. Ibland är man extra tacksam för att det finns rester och idag var en sådan dag. Coleslaw och grillad kyckling är inte fy skam någon dag för den delen 😉

 

Något överklädd i dag i culottebyxor från Kappahl och t-shirt från Lindex. Men byxorna var luftiga så tror egentligen inte att det hade blivit svalare i kjol 🙂

 

Måste för övrigt varna lite för färgbomb nummer 411 som jag först var så glad i hehe. Tydligen kan man få gröna nyanser om man är blond, min frisörvän Veronica skrev det direkt när hon såg att jag hade använt denna och så rätt hon hade. Det kom fram i mitt hår efter någon tvätt, på de ljusare slingorna. Så idag gjorde jag ljusbruna slingor igen vilket trollade bort det. Tipsa gärna om en färgbomb med varmare pigment i, annars frågar jag min frisör nästa gång jag ska dit.

 

 


Kommentarer


  1. Milla 4 juni, 2018 on 22:31 Svara

    Älskar byxorna ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna