VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BB CREAM & WORD-PROBLEM

Haha idag hände något väldigt unikt. Vi sov till 09! Jag och minisarna. Eftersom Idun hade feber igår så fick hon vara hemma idag även om hon var pigg samt åt hela dagen igår. Aston kom in till mig vid halv sju men han var fortfarande trött så tänkte att jag skulle försöka få honom att sova en stund till. Han somnade nästan direkt. Efter nån timme kom även Idun in och jag frågade om hon också ville lägga sig och mysa en stund och det ville hon. Verkligen en härlig start på veckan! Den sista veckan på termin 5. Snart sommarlov och sommarjobb!

 

Idag har medelhavsvärmen tagit paus så jag tror att vi ska ge oss ut på en långpromenad om en stund. Jag har försökt göra om sidnumreringen på min rapport, sida ett ska vara på sidan efter innehållsförteckningen. Får INTE till det. Inget vi har fått höra vid tidigare inlämningar men bara att gilla läget och försöka lösa det. Jag som kände att jag var klar så kommer ett sådant litet litet problem som visar sig vara stort och ta onödig tid.

 

Detta är mitt sminktips under sommaren – ACO face soft beige BB cream. Min förpackning är en gammal så den i butik nu ser annorlunda ut. Det är härligt att skippa sminket men ändå få en liten uppfräschad touch med denna. Oparfymerad och återfuktande!

 

 


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 4 juni, 2018 on 17:42 Svara

    Finns en jättebra film på Youtube om sidnumreringen. Jag använde den varje gång för man hinner glömma hur man gör. Googla! 🙂

    • Evelina 4 juni, 2018 on 22:37 Svara

      Har försökt med alla filmer……. löste sig till slut när Mange öppnade sin jobbdator och följde instruktionerna från den. Verkar som att mitt Word eller dator inte fattar grejen ALLS ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna