VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOM VID MEDELHAVET

Wow vilken HELG! Minus att Idun fick feber idag men vi har haft en mysig dag ändå. Aja baja ni som klagar på värmen, nu kan vi väl vara glada för att sommaren äntligen är här! Nu syftar jag på dom som klagar på först kyla och sen även på värme. Väder går ju ändå inte påverka (kortsiktigt) så att klaga på det i alla lägen måste bli jobbigt. Vi har badat som aldrig förr i helgen, njuter till fullo av att få utomlandskänsla på hemmaplan. Perfekt år att inte ha någon solresa inbokad hehe (förutom vår love weekend i augusti).

 

Tröja och tyllkjol H&M fast förra året, klocka Hexter & Baines

 

 

Idag har vi haft över 30 grader hela dagen. Redan på förmiddagen passerades det sträcket. Det enda som fattades var att kunna bada med Idun idag också. Men hon har i alla fall varit pigg hela dagen trots febern på 38 grader. Imorgon blir en hemmadag för mig och minisarna, tror inte Aston vill till förskolan utan Idun men jag ska fråga ändå.

 

Visst blir man trött av solen och värmen och all frisk luft? Har varit skönt att pausa lite från sociala medier. Har knappt tagit några foton ens, det är ovanligt! Återkommer imorgon med mer energi!

 


Kommentarer


  1. Milla 4 juni, 2018 on 19:16 Svara

    Stort gilla på hårfärgen

    • Evelina 4 juni, 2018 on 22:35 Svara

      ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna