VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TÄNK ATT JUST JAG FÅR VARA ER MAMMA!

Detta väder gör att jag vill flytta söderut och alltid ha det varmt! Jag som alltid fryser annars tycker det är ganska härligt minst sagt. Inte behöva huttra, ha tjocka tröjor eller iskalla fötter. Även igår och idag när det har varit lite svalare ligger temperaturen på minst 20 grader och isglass är plötsligt det viktigaste att ha hemma (jamen typ).


Sista söndagen i maj betyder ju Mors Dag. Har blivit bortskämt med sovmorgon (får jag i och för sig typ alla helgmorgnar haha) och helt underbara presenter:


 IMG_8250

En härligt röd axelremsväska och den finaste muggen jag någonsin skådat!


IMG_8251

Det är Elion som har varit i farten på fritids och ja. FINASTE presenten jag någonsin fått!


IMG_8253

Väskan är förstås inte dum alls den heller, I love it!! Har redan lovat Idun att hon ska få ärva den, hon älskar väskor OCH rött. Känner mig nästan lite elak som ska använda den när hon känner så 😉


TACK mina älsklingar för att jag får vara er mamma. Ni gör mig lyckligast i världen bara av att finnas till.  Att bli gravid redan som 22-åring är helt klart det bästa som hänt mig. Jag skriver redan för NU tycker jag det är ungt att bli mamma vid den åldern, då tyckte jag det inte haha…
Kommentarer


  1. Elina 27 maj, 2018 on 20:14 Svara

    Känner igen det där! Tyckte inte att det var speciellt ungt att bli gravid som nittonåring, jag hade ju för tusan flyttat hemifrån! ?

  2. Hanna 28 maj, 2018 on 00:46 Svara

    Wow vilken fin mugg.
    Innan jag läste vad du skrivit tyckte jag det såg ut som en färdigtryckt mugg när jag såg bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna