VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KÄNSLAN AV ATT VARA HELT LEDIG

Lördag och helt ledig helg! Jag är ju alltid ”ledig” på helgerna, men med aktivt skolarbete blir man annars aldrig riktigt ledig. Hemsk känsla egentligen (tycker jag) och den gör att jag längtar efter att ”bara” arbeta haha.

 

(Idag har vi planer på att åka ut till stugan med Karro & Elin. Ska bli mysigt! Mange är redan där, han tog motorcykeln direkt efter frukost. Efter att han lagt lite tid på att leta efter sina nycklar som visst jag hade lagt beslag på hehe… Det är verkligen en perfekt arena för barn där ute. Långgrund sjö och massa yta att leka på. Och lugnet. Lugnet är där ute på landet (eller i skogen eller vad man ska kalla det) är ljuvligt. Vi packar med oss för korvgrillning till lunch som oftast. Idun ska ta med sin dockvagn ut. Win win över det tycker jag, den försvinner från huset och hon tycker det är superspännande. Måste köra ett race och rensa ut leksaker snart igen. Förstår inte var allt kommer ifrån? Tycker att vi sällan köper leksaker så måste vara från födelsedagspresenter och julklappar.

 

Igår efter jag hade skickat in rapporten (tjoho!!) fixade jag i ordning i uterummet. Dammsög, tog bort alla spindelväv (usch), la ut mattan jag har haft på kontoret, torkade av allt… När Mange slutat jobbet och jag hämtat alla barnen åkte jag iväg på en liten shoppingrunda. Köpte bl.a. den här vasen och blomman som passade perfekt där ute 🙂

 

 

På Plantagen hämtade jag även ut en bukett rosor som man som medlem när man fyllt år! Hur bra som helst ju! Ångrar att jag inte tog vita men å andra sidan är det härligt med lite färg. Har faktiskt beställt några rosa kuddfodral till soffan, tycker att det saknas just färg här hemma.

 

Önskar dig en strålande lördag!
KRAMAR

 

 


Kommentarer


 1. Åsa Aabakken 26 maj, 2018 on 12:12 Svara

  Att aldrig känna sig riktigt ledig är det värsta med att plugga och studielånen man drar på sig. Vad härligt att ha en stuga att kunna åka till sådär över helgen. Ha det bra ♥️

 2. Elin 26 maj, 2018 on 22:37 Svara

  Så fint! Det är mysigt när det är lite vardagsrumskänsla även i uterummet tycker jag ?
  Behöver ta tag i vårt med, även om jag helst av allt skulle vilja riva det.. haha. Men det får bli till nästa sommar, då vi vill bygga en stor ny altan istället. Man får ta lite i taget, även om det inte direkt är så kul med den där väntan på att det blir som man vill ha det överallt ?
  Kram

  • Evelina 26 maj, 2018 on 23:32 Svara

   I know that feeling!!! ?? vårt uterum ska rivas på sikt så är inte alltid så motiverande att ordna till det mysigt där ? men vårt är längre än ett år så lika bra att boa in sig med andra ord ???
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna