VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MED FÖTTERNA I SANDEN

Underbara, underbara helg. Vill inte att du ska ta slut!! Skönt då att veta att en lugnare vecka väntar och att det förmodligen blir mindre tid för de små på förskola och fritids.Passande tröja idag? Woman power. Är stolt och tacksam över att jag är den i relationen som får får bära och föda mina barn. Skulle aldrig vilja byta bort det. Förminskar absolut inte männen, men att ha en kropp som kan baka en liten människa och sen föda fram det… DET är power!


Efter vi precis ätit klart middag knackade det på dörren och två kompisar till Elion frågade om han ville följa med och bada. Vet inte om det är jag som är hönsmamma men jag sa att isf följer jag med för jag vill inte att de badar i Vättern utan vuxen med. Sa att det blir en snabbis eftersom det började närma sig minisarnas nattning men 15 minuter räckte för alla (utom Elion som kan bada for ever oavsett temperatur) haha, de skakade tänder rätt bra.Hur vackert som helst, jag var bara tvungen att strosa längs strandkanten med fötterna i vattnet medan de badade. Sen gick vi hem och tog söndagskväll. Bästa helgen på länge!Kommentarer


 1. Hanna 28 maj, 2018 on 05:42 Svara

  Det låter verkligen härligt!

 2. Marlene 28 maj, 2018 on 08:52 Svara

  Isåfall är jag också världens hönsmamma! Haha. Vår son blir 10 i november och jag vågar absolut inte låta honom bada ensam med kompisar. Han kan simma, men det är ju inte så att han kunnat det i flera år. Jag har till och med svårt med tanken att skicka honom till bad med andra vuxna. Jag har stor respekt för vatten och tanken på att skicks iväg mina barn med andra, skapar ångest. Skulle det hända något så skulle jag aldrig förlåta mig själv. Självklart kommer man till en punkt där man måste släppa taget, men jag kommer försöka haka på i den mån det går. Hönsmamma deluxe när det kommer till vatten ?

  • Evelina 28 maj, 2018 on 22:10 Svara

   Nej men precis… känns lurigt att andra barns mammor godkänner det för det gör mig rädd för att Elion hänger på utan att jag vet om det. Men hoppas han förstår allvaret i vad som kan hända om olyckan är framme. Även om de kunnat simma i något år är det ju alldeles för kort tid och deras ålder är inte heller något som talar för att klara av eventuella olyckor utan vuxen nära känner jag… skönt att ni är fler som känner samma, började undra om jag var ensam men nu vet jag att mammor med ännu äldre barn tycker lika ??
   Kram!

 3. Hanna 28 maj, 2018 on 16:01 Svara

  Min son är 11 år och han får absolut imte åka själv till sjön! Vatten ska man ha repekt för.

  • Evelina 28 maj, 2018 on 22:07 Svara

   Håller med!

 4. C 28 maj, 2018 on 20:54 Svara

  Att släppa iväg sin nioåring ensam med kompisar till djupt vatten är inte att vara hönsmamma – allt annat än att följa med hade varit idioti. Djupt vatten, kallt, kompisar som vill busa, skaderisk m.m. Jag skulle inte ens tänka tanken.

  • Evelina 28 maj, 2018 on 22:06 Svara

   Nej det gör inte jag heller och skönt att höra att fler känner lika. Har stor respekt för vatten, och Vättern är iskall, stor och djup.

 5. Anna 28 maj, 2018 on 22:21 Svara

  Du gjorde helt rätt som följde med! Mina barn skulle aldrig fått åka å bada själva i den åldern. Nu är ju jag mormor å har full respekt för vatten. Hänger gärna med mina barnbarn till sjön å badar. Hoppas flera tänker som dig! Kram å du har så fin familj?

  • Evelina 28 maj, 2018 on 22:29 Svara

   Vad fint att de har dig som gärna hänger på ?
   Ja önskar alla kunde tänka så ?❤️
   Kram sötaste du!

 6. Millan 28 maj, 2018 on 22:54 Svara

  Jag har inte ens barn och tycker verkligen inte du är en hönsmamma! Ordentlig simkunnighet och kunskaper inom livräddning samt mognad att hantera en eventuell nödsituation tycker jag är rimliga krav att ställa på någon som vill bada under eget ansvar.

  • Evelina 29 maj, 2018 on 18:42 Svara

   Så himla bra uttryckt och JA! Rimliga krav helt klart ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna