VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÅTERINFÖRD MORGONTRADITION!

När Idun var nyfödd och när Aston var nyfödd och jag var föräldraledig brukade vi alltid gå med Elion till skolan. Så hände något – jag blev lat? Eller okej, trött inifrån och ut. Har inte prioriterat promenader det senaste året egentligen men nu känner jag att den lusten börjar komma tillbaka. Har gått morgonpromenader hela veckan förutom måndag när jag var sjuk och idag när Elion skulle till skolan igen efter fyra sjukdagar tog vi vagnen istället för bilen. Hade på mig ankeljeans med håligt knä och en vit t-shirt men det var så varmt så jag fick byta om direkt när vi kom hem haha.

 

Härliga, underbara, fantastiska sommar!

 

 

Syrener in my heart! Jag vill ha en syrenhäck i stugan men Mange säger att de inte blommar om man klipper buskarna?? Har jag någon syrenexpert till läsare så får du gärna upplysa mig om hur syrener funkar för jag vill såå gärna ha det antingen hemma eller i stugan.

 

Detta känns inte som att det är typ 5 minuter från vår ytterdörr!? Helt otrolig utsikt.

 

 

 

Alltså mitt hår. Toningen bara släpper nu när solen är framme haha. I-landsproblem men jag vill ju verkligen ha lite mörkare nu igen. Orkar inte slinga med slinghätta hela tiden bara. Beställde en färgbomb (Revlon nutri color) igår i en mörkare nyans än den jag haft nu, det borde bli bra och den är GRYM mot torrt hår.

 

 

Bilderna är från gårdagens morgonpromenad. Den här veckan när jag mest varit hemma har jag gått osminkad och fräknarna fullkomligt poppar upp på näsan och kinderna då. När Mange kom hem igår tittade han på mig, flinade och frågade glatt var alla fräknar kom ifrån haha. Det är verkligen skillnad på att vara utan smink, då går det snabbt för dom att titta fram.

 

Nu blir det sista finliret på rapporten och sen ska jag SKICKA IN DEN! Tjoho vad skönt det ska bli. Deadline är på söndag men jag sitter ju väldigt sällan (i princip aldrig) på helger så lika bra att skicka in och sen släppa den helt :).

 


Kommentarer


 1. Josefin 25 maj, 2018 on 13:42 Svara

  Syrener blommar inte på de skotten som kommit samma år utan tidigast på år 2. Så klipper man varje år så blir det väldigt få blommor. Men man kan ju ha det som en friväxande häck som man mest gallrar och håller efter men inte formklipper? Det har vi mellan tomten och ett grönområde och det är jättefint

 2. Lisa 25 maj, 2018 on 13:58 Svara

  Vi har syrenhäck som jag dom första 10 åren (fanns här vid inflytt) skötte och klippte varje vår. Den blommade varje år. Nu har den fått växa fritt och är ca 5-6 meter hög…. blommar jättefint.
  Den ska nu i höst sågas ner till marken. Då tar den sig igen och man kan börja forma om den till en mera ”normal” häck ?

 3. Julie 25 maj, 2018 on 16:56 Svara

  Vi har 100 meter lila och rosa syrenhäck som vi klipper varje år pga att vi bor på hörntomt och max får ha 80 cm höjd i hörnet (men vi har mkt högre häck på resten tack vare sluttande tomt). Den blommar MASSOR varje år, så det där stämmer INTE. Se bara till att klippa EFTER blomning.

  • Evelina 25 maj, 2018 on 16:57 Svara

   Åhhh nu blir jag lycklig ?????

 4. Veronica 25 maj, 2018 on 17:31 Svara

  Vi har häck ut mot vägen och eftersom vi måste hålla den relativt låg för sikten vid utfart så blommar den inte speciellt mycket. Låter ni den växa fritt så kommer den blomma fint!

 5. Hanna 25 maj, 2018 on 18:41 Svara

  Det stämmer inte. Jag har en granne som formklipper sin häck varje år och den blommar massor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna