VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HALLON-KVARG-KOKOS-MORGON

Det var lite av ett historiskt ögonblick när jag vaknade i morse och klockan var 08. Alla barnen sov fortfarande!! Aston var uppe med Mange vid halv sex-snåret en sväng men kom och la sig hos mig efter en stund, när jag vaknade låg med huvudet vid mina ben och sussade sött haha. Smög upp och duschade i lugn och ro. Sen vaknade de en efter en och klockan 09 var vi ändå på förskolan som planerat.

 

Elion är hemma idag också, en vanlig skoldag hade han orkat men de har friluftsdag med friidrott hela dagen och det känns väl som en sådär start när man har legat helt still i tre hela dagar. Tänkte ta ut honom på en promenad nu snart i alla fall, så han får upp och röra på sig lite. Men det var en tuff förkylning. Jag blev helt avtrubbad i tre dagar och Elion verkar ligga en dag efter mig. Ni förstår nog inte hur ovanligt det är att han inte rör på sig någonting en dag, att det då händer tre dagar är verkligen sällsynt. Om det nånsin hänt förr!? Det närmsta han har kommit till lek sen i söndags var igår eftermiddag när han ställde sig upp för att titta ut genom fönstret på Idun och Aston när de lekte haha.

 

Min frukost idag. Naturell kvarg, frysta men nästan helt tinade hallon. Tillsatte även kokos och då blev det gudomligt. Ska lägga lite extra energi på fokus bra mat, det behöver ju verkligen inte ta mer tid…

 

 


Kommentarer


  1. Joanna-livet med psykisk ohälsa 24 maj, 2018 on 11:45 Svara

    Så gott

  2. Marielle 24 maj, 2018 on 15:21 Svara

    Nästan som min frukost, men använder naturell youghurtkvarg, den är lite krämigare. Sen lite valnötter, mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna