VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BLIR DET EN SOLIG SOMMAR!?

Som jag kan minnas har det inte varit en bra sommar rent vädermässigt sedan 2014? So I’ve been told i alla fall, själv låg jag på gräsmattan och mådde illa de två veckorna jag hade semester (Mange jobbade i stugan och jag sov mest, åt twister eller drack loranga). Övrig tid kämpade jag emot illamående på jobbet i min egen bubbla, det handlade mest om överlevnad. Det var ju då Idun flyttade in i min mage. Haha helt sjukt att jag mådde illa till vecka 20, fick sen lågt blodtryck som gjorde att jag höll på att svimma så fort jag stod upp men ändå tog mig igenom första terminen på högskolan och med högsta betyg dessutom…

 

Året innan däremot, precis innan jag och Mange träffades vet jag med all säkerhet att det var en kanonsommar. Så visst är det väl på tiden att det blir en sån sommar i år igen?? 🙂

 

 

 

Lyckliga barn!

 

Vi gick till affären efter middagen och de blev helt till sig av alla blåsbara maskrosor, hela den här gräsplätten (mycket större än vad som syns här) kryllade av dom. Middagen intog för övrigt på vår baksida, sittandes i gräset. Jag stekte rödbetsbiffar, kokade skivade morötter och pasta. Slurp sa det haha. Hur härligt som helst att äta på gräset tycker jag, man behöver inte tänka det minsta på att torka upp något efteråt  😉

 
 


Kommentarer


 1. Mamman 23 maj, 2018 on 22:17 Svara

  Måste bara fråga hur har det gått med silverfiskarna? Har ni fått bukt på dom? Har köpt hus där det finns en hel del av just silverfisk. Sååååå äckliga..

  • Evelina 23 maj, 2018 on 22:32 Svara

   Oh no stackars! Har ni dom överallt som vi hade eller klassiska i badrummet?
   Vi (Anticimex, gick på försäkringen) sanerade hela huset i augusti/september 2015 (vi flyttade in i juni) och underhöll det sen ett halvår eller så tror jag (köpte något medel på typ jula tror jag?!). Men saneringen gjorde susen! Nu kan jag hitta någon äcklig liten men det är vääldigt sällan som tur är. Jag hörde att de kan bli ”förvirrade” när man renoverar och kanske de blev det när vi flyttade in eftersom de verkligen fanns överallt. Vet även att alla här på gatan med gamla rör har haft problemet, så ser verkligen fram emot när vi ska byta ut dom.. de är verkligen äckliga!! ?? lycka till med att bli av med dom!!! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna