VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STUDENTLIVETS STÖRSTA FÖRDEL?

Det var en kort föreläsning på schemat idag, mellan 10-12, sen köpte jag med mig lunch från MAX och åt hemma med Elion. Vi planerade kring vår Lisebergstripp vi ska göra med vänner snart, bara han och jag.

 

Sen satte jag mig ute för att läsa igenom min rapport och göra vissa ändringar som blev aktuella efter föreläsningen. Så skönt att få klarhet i frågetecken! Nu blir det finlir de närmsta dagarna men jag känner mig redan så gott som klar.

 

Alltså såna här dagar känner jag att jag nog visst kommer att sakna studentlivet haha….

 

KRAM!

 


Kommentarer


 1. Sandra 23 maj, 2018 on 15:24 Svara

  Om det är en nyinköpt bikini är jag intresserad av vart den är köpt ? Ursnygg!

  • Evelina 23 maj, 2018 on 19:15 Svara

   Den är tyvärr från (H&M) förra sommaren ☺️ kanske de har någon liknande i år?! ?

 2. Milla 23 maj, 2018 on 16:50 Svara

  Så underbart. Skulle lätt kunna plugga deltid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna