VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MRS. ALWAYS RIGHT

Måndagens status är feberfri men otroligt mossig i huvudet. Tack gode gud för svärmor som tar minisarna idag. Förskolan är nämligen stängd för planeringsdag, och i ärlighetens namn är det mer lugnt att slöpilla lite på rapporten än att underhålla och ge de små det de behöver en dag. Nu leker de oftast väldigt bra tillsammans, men ljudnivån lämpas inte direkt för någon som är sjuk och behöver lugn och ro 😉

 

Har fått styra om lite i veckans schema pga. detta. Elions utvecklingssamtal är flyttat till nästa vecka (han har också blivit sjuk men är hos F) och en intervju jag och Mange hade inbokad imorgon har jag också bett framflyttning.

 

 

 

Något som piggar upp i snorandet är mitt nya nagellack! Mrs. Always right by Essie. En titel som väl passar rätt bra till mig själv haha… Nya nagellack tycker jag alltid är uppiggande!

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Milla 21 maj, 2018 on 21:45 Svara

    Snyggt

  2. Annika 21 maj, 2018 on 22:20 Svara

    Vilken snygg klocka! Vad heter den?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna