VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KONFA & FEBER

Lite extra kär blev jag när Mange hade kostymbyxorna från vårt bröllop på sig ?
 
Idag har vi varit på konfirmation för min minsta lillebror. Det var en fin och personlig tillställning som konfirmanderna hade ordnat på ett alldeles eget vis. Sen blev det mat och fika med släkten i församlingshemmet och jag blev sämre och sämre. Blev helt knockad av feber framåt kvällen (hur kan man bli så ynklig av 38.1!?) så det tänkte jag sova av mig nu. Vem har tid att vara sjuk när sommaren äntligen har kommit? Sen kanske det mest är min rapport som styr just nu heh, den ska in om prick en vecka. Tack mig själv för att jag varit ute i så god tid och började redan vecka ett på kursen!

 


Kommentarer


 1. Milla 21 maj, 2018 on 08:38 Svara

  Så fina

 2. Marie 21 maj, 2018 on 11:39 Svara

  Vilken fin outfit du har Evelina! (Letar dopkläder så helt insnöad på sånt nu hehe) Gör gärna ett inlägg med en närmare titt på dem ?

  • Evelina 21 maj, 2018 on 15:22 Svara

   Tack snälla! Det fotades nog ingen bild av hela outfiten men det är en mintgrön tyllkjol från H&M och ett linne från Ellos. Kram!

   • Marie 21 maj, 2018 on 18:29 Svara

    Tack! ☺️

 3. A 21 maj, 2018 on 20:27 Svara

  Alltså hur fina?! Ni är verkligen så fina tillsammans❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna