VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BANANPANNKAKOR MED KOKOS!

Godmorgon med en 100 % nyttig frukost!

 

Bananpannkakor med kokos:

1 banan + 2 ägg + lite kokos mixas. Stek. Färdigt! Otroligt smidigt och gott!

 

Jag äter mina med St.Dalfours hallon/granatäpplemarmelad (utan tillsatt socker) och strösslar på med ytterligare kokos (älskar’t!). Barnen tjoade högt i morse när jag frågade om de ville ha bananpannkakor 🙂

 

Idag väntar rapportskrivning och lite annat skolfix. Deadline är nästa söndag men jag tror faktiskt att jag snart är klar. Känns fantastiskt att ha börjat direkt vid kursstart för att kunna slappna av mot slutet av kursen sen. Inväntar några kursböcker bara för att kunna skriva samtliga referenser. Och ska dra fram den röda tråden i analysen lite tydligare. Men so far är jag väldigt nöjd. Framför allt älskar jag att ha kommit förbi den där känslan jag hade för några kvällar sen, när det känns i princip omöjligt att reda ut det hela. Vi läser organisering och ledning för övrigt. Rätt vettig kurs men inte så tung. Skönt med lugn innan sommaren. Och jag vet att hösten blir allt annat än lugn också för den delen, med massa statistik och C-uppsats. Så nu tänker jag njuta jag för fullt av känslan som är NU.

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna