VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRETTIOTVÅ

Japp, 32 år fyllda idag alltså. Jag skulle ljuga om jag sa att det kändes härligt att bli äldre rent siffermässigt, för mig känns det som att klockan tickar alldeles för snabbt bara? Ålderkris, någon!? Haha. Men jag vet innerst inne att fylla år verkligen är något att fira. Tänk att faktiskt få ha ytterligare ett år bakom sig. Få ha ett år framför att fylla.

 

Frågade min kära och äldre man (6 år, 4 månader och 10 dagar äldre för att vara exakt, men vem räknar) om inte han tycker det känns jobbigt att bli äldre men han känner inte alls så. På tal om honom så är jag nu den ålder som han var när vi fick veta om varandras existens. Han var 32 och jag 26. Då tyckte jag att han var sådär lagom gammal, hade insett (efter några dejter med jämnåriga män) att yngre killar inte var något för mig (om man får generalisera). Han kändes till och med nästan lite gammal i jämförelse med mig hahaha (fast på ett bra sett, gillar manliga män!)….

 

 


 

Födelsedagsmiddagen blev familjemiddag på Twin City som inte alls levererade en vidare god ceasarsallad idag. Jag är inte direkt kräsen men denna var verkligen smaklös och… vattnig. Men den ser ju ganska fin ut haha. Då kan vi väl ta till oss att allt är inte som det ser ut på bloggbilder, okej? 😉

 

 

 

Två av tre favoriter i mina händer. Den tredje är som en liten gorillaunge som flyger upp i ett träd eller liknande så fort han får chansen haha. DEN energin han har är beundransvärd, tänk om jag fick en liten dos?

 
 

img_0927.jpg

 

Födelsedagspresent på fötterna – vita sneakers som jag önskade. De är i fejkskinn så  hoppas att de håller sig vita längre än vad vita tygskor gör i alla fall. Det är ju så fräscht med vita skor!

 

Mors dag är ju på ingång förresten, min klocka från Hexter & Baines är ett hett presenttips. Väskan fick jag av Mange i ”pushing gift”, älskar den.

 
 

 


 

När vi kom hem serverades en väldigt vacker björnbärstårta som Mange köpt

 
 

img_0931.jpg

 

Imorgon ska jag banne mig ta en powernap på lunchen. Finns ju ingen anledning att gå runt trött om man inte måste!? Jag tycker bara att det är SÅ svårt att sova på dagen 🙂

 

Vill ni veta en annan sak som gjorde mig glad idag? Att få ett grattis från min mamma. Det var många, många år sen.

 

 
 


Kommentarer


 1. Marie 17 maj, 2018 on 21:05 Svara

  Är också 32 ☺️ brukar tänka såhär att vilken ynnest att få bli äldre (ok kanske lätt att tänka så i 30-års åldern)

  Alltför många som fått lämna tidigt i min ålder redan, alltså runt 30.
  Min pappa kom bara till 50 års åldern, tror mycket ligger i det också att jag tänker som jag gör.

  Men du, glömde- GRATTIS!! ?❤️?

 2. Hanna 17 maj, 2018 on 21:08 Svara

  Grattis fina Evelina på födelsedagen! <3

 3. AnsoAnna 17 maj, 2018 on 22:45 Svara

  Grattis här också lilla pinglan ?.
  32 är ingenting. Jag är 10 år äldre än du…

  Kul med nya skor o god tårta ?.

  Kram ❤

 4. A 18 maj, 2018 on 15:54 Svara

  Grattis så här en dag efteråt❤️?

  • Evelina 18 maj, 2018 on 16:42 Svara

   Tack snällaste ?❤️??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna