VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VITA SNEAKERS

Bättre bilder på skorna jag fick i födelsedagspresent! De finns på Din Sko just nu. Väldigt mjuka och sköna och som sagt gillar jag att de är i skinnimitation för att vara lite mer smutståliga.

 

Min vänstra vrist har den senaste veckan (kanske ännu lite till?) varit svullen. Knölen på insidan har liksom varit borta, och de är väldigt markerade på mig. Konturerna av knölen börjar komma tillbaka igen nu som tur är, jag var nära att ringa 1177 med tanke på det som hände i vintras, när foten (fast utgångspunkt utsidan, nu är det insidan) svullnade upp till en ballong från ingenstans och fick tillbringa kvällen på akuten.

 

img_0921.jpg

Jag hade en alldeles egen presentöppnare igår ♡

 

 

I helgen väntar lördag: fotbollscup för Elion, Mange ska vara i stugan och på kvällen ska Elion på fest (ja det hette faktiskt fest i inbjudan och inte kalas hihi). Söndag ska vi på konfirmation för min lillebror på pappas sida. Blir trevligt att träffa släkten. Speciellt lilla farmor. Hon är en cool tant som varje gång vi ses säger hur mycket hon tycker om Elions frisyr på killar, alltså långt hår som ofta bärs i tofs. Tänker att inte många kring 80 år uttrycker det så ofta utan tänker mer traditionsenligt att bara tjejer ska ha långt hår och tofs? Är det något jag vill föra över till mina barn så är det att inget kön äger något utseendemässigt (typ nagellack), intresse (typ ridning) eller stilmässigt (typ rosa). Man får ha och göra som man själv vill, så länge man trivs och mår bra.

 

KRAM

 


Kommentarer


 1. Hanna 18 maj, 2018 on 14:14 Svara

  Vilka snygga skor!

 2. mILLA 18 maj, 2018 on 14:19 Svara

  Sjukt snyggt med vita sneakers

 3. Jenny 18 maj, 2018 on 17:30 Svara

  Hej! Var kommer dina byxor ifrån? Kombon var riktigt vårfin!!

  • Evelina 18 maj, 2018 on 22:33 Svara

   De är från Cubus (jeggings Jane, hur sköna som helst ?) ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna