VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOM DET SKA VARA

Solen skiner, fåglarna kvittrar och blommorna blommar… Precis som det ska vara den 17 maj när jag fyller år 😉 Minns att jag älskade att fylla år så långt in på vårterminen, bara någon vecka innan skolavslutningen.


Minisarna är på förskolan en kortis idag, tänkte hämta tidigt så vi kan få en lång eftermiddag tillsammans. Hämta Elion också förstås. Typiskt att min födelsedag krockar med förskolans dag, de hade ett kul schema för hela dagen men jag är självisk och vill vara med mina älsklingar! Mange får såklart vara med när han väljer att sluta haha.


468504

När vi nu börjar vara allt mer i stugan funderar jag på om vi inte ska ha en studsmatta i stugan också… Denna studsmattan är från Pinepeak / Jollyroom i olika storlekar och jag undrar vilken som blir bäst. 305 cm som denna kanske räcker, gissar att den vi har här hemma är lika stor nämligen.


Ha BÄSTA dagen!

Jag ska sitta effektivt med min rapport i några timmar innan det blir ledigt 🙂Kommentarer


  1. Johanna 17 maj, 2018 on 13:29 Svara

    Ett stort grattis på födelsedagen Evelina! ??

  2. Annika 17 maj, 2018 on 15:28 Svara

    Grattis på födelsedagen Evelina! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna