VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄRMEBÖLJA

En lång föreläsning i arbetsrätt fick ett abrupt slut när brandlarmet på högskolan började tjuta. Vi ses på måndag sa läraren innan alla smet ut. Jag cyklade idag, det blir strax över milen tur och retur och att göra det i närmre 30 grader tog på krafterna. Blev alldeles yr och konstig i kroppen en stund efter jag kom hem så fick lägga mig i soffan. Mange roddade gnällig Aston och en ljuvlig lasagne och efter vi ätit åkte han till stugan en sväng. Spika panel skulle han göra idag som ombyte till att jobba på taket 😉

 

På väg in till farmor i morse. Idun och Aston är hos sin farmor varje onsdag när hon är i Sverige. Haha här hade Idun viskat att vi skulle smyga på farmor, så Aston gick uppför backen med händerna för ansiktet.

 

Lilleman var rätt hängig ikväll, vet inte om det är värmen eller förkylningen eller kanske både och. Vi får se vad som händer över natten man jag håller ju tummarna för att de kan gå till förskolan imorgon för jag behöver verkligen skriva på min rapport som har deadline nästa vecka. Skriva rapport är verkligen en hatkärlek för mig. Jag fullkomligt hatar det när det är i skedet just nu, när jag bara börjat peta lite i analysen och det liksom är världens trassligaste garnnystan… Men så vet jag att det blir kul när jag börjar reda ut det hela och man liksom ser var texten är på väg. Hoppas jag snart är där!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna