VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT JOBB!

Åh vad jag längtade efter imorse. Min lillasyster skulle komma tidigt på morgonen och nu var det ett tag sen vi sågs. Hon är gravid och jag har frågat om jag får fota henne och lilla kulan så det skulle vi förverkliga idag.

 

Hon åkte precis hemåt, sju timmar senare. Dagen blir lång när den startas tidigt haha. Ska se till att åka ner till henne snart också, måste försöka ses oftare. Tänk att det snart bor en liten kusin utanför magen, barnens tredje kusin.

 

IMG_7605

En bild från igår, den härligaste försommardagen hittills. Gjorde slingor kvällen innan igen, och vågade ha i toningen ännu lite längre så det blev ännu lite mörkare. Så nöjd!

 

Ni vet ju att jag var på anställningsintervju förra veckan? Idag hade jag ett fint och långt samtal med min blivande chef som slutade med att hon erbjöd mig den timanställning jag har siktat på. Jag behöver vara en hel del föräldraledig i sommar så jag har framför allt tänkt börja jobba 1-2 dagar till hösten för att få erfarenhet det sista året på utbildningen. Men jag får starta redan i sommar om jag vill och det vill jag såklart. Jag har länge känt att jag behöver lite mer stimulans än vad bara skolan och bloggen gör. Har saknat att jobba med kollegor och allt vad det kommer innebära.

 

 

IMG_7610

 

Visst är det HÄRLIGT att förverkliga drömmar och mål?!

 

Idag är jag så så så lycklig för att ha gjort just det ännu en gång. Nu är jag ett steg närmre det jag vill arbeta med i framtiden och det känns förstås väldigt spännande och kul! Min blivande chef frågade också om det var okej om hon redan nu berättar för gruppen att jag ska börja jobba på timmar, innan vi har skrivit papper. Det tyckte jag kändes så himla bra, att hon liksom är glad över att jag ska börja hos dom också.

 

 


Kommentarer


 1. mILLA 11 maj, 2018 on 17:25 Svara

  GRATTTIS och skitsnygga bilder.

  • Evelina 11 maj, 2018 on 22:39 Svara

   Tack snälla ☺️❤️??

 2. Joanna 11 maj, 2018 on 19:05 Svara

  Grattis till nytt jobb! 🙂 Och så vackra bilder, så vacker DU är ??

  • Evelina 11 maj, 2018 on 22:39 Svara

   Åh tack snälla DU! ☺️??❤️?

 3. Elina 12 maj, 2018 on 12:32 Svara

  Stort grattis till att förverkliga en dröm! ???

  • Evelina 13 maj, 2018 on 08:58 Svara

   Tack snällaste! ❤️

 4. A 12 maj, 2018 on 20:14 Svara

  Åh! Grattis❤️❤️! Härligt! Har själv ett jättebra jobb (utvecklingssjuksköterska) men har samtidigt en dröm om att jobba, som ssk, men med ett helt annat område. Kanske kan göra det på timmar/ när behov finns för att ändå ha kvar mitt nuvarande jobb. Svårt det där ibland…

  • Evelina 13 maj, 2018 on 08:56 Svara

   Tack ?❤️ ja gå på magkänsla, man är på sitt jobb mkt tid så gäller att känna att man vill ändå ☺️

 5. AnsoAnna 12 maj, 2018 on 23:39 Svara

  Stort grattis till tjänsten!! Bra jobbat!
  Kram

  • Evelina 13 maj, 2018 on 08:55 Svara

   Tack snällaste!! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna