VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYP MIG I ARMEN!

Det är fortfarande lite svårt att smälta, att JAG har fått ett jobb inom det jag faktiskt utbildar mig till. Får nästan nypa mig i ärmen! Det händer mycket nu som känns kul 🙂


Att börja jobba timmar är något jag har funderat på ett bra tag, och därför tror jag att jag nu är mer än redo. Jag har länge tänkt att det räcker med bloggen och den (och Manges jobb förstås) har gjort att jag inte behöver arbeta utanför hemmet vid sidan av studierna. Men oavsett hur mycket jag älskar att få vara hemma med mina små mycket så har en del av mig börjat längta efter att göra något mer. Så att jobba 1-2 dagar i veckan kommer nog bli hur perfekt som helst!Min älskling slog på stort igår för att fira jobbeskedet ♡


Först en middag deluxe med mina favoriter (ryggbiff, coleslaw, stekta körsbärstomater och sparris, ”vårt” första-dejten-vin) och sen dukade han upp detta i uterummet när minisarna somnat.


Idag ska jag sitta någon timme med min rapport men det blir nog bara just precis någon timme. Känner inte riktigt motivationen och tiden jag skulle haft hemma själv medan de andra lekte i lekparken är redan slut. Det kan vara ganska svårt att koncentrera sig med två vildar i huset… 😉


KRAMKommentarer


 1. Inne hos Ina 12 maj, 2018 on 14:09 Svara

  Grattis till jobbet!

  • Evelina 13 maj, 2018 on 08:57 Svara

   Tack! ?❤️

 2. Frida 12 maj, 2018 on 19:39 Svara

  Tack för tipset om Dynastin streckkollat på tre dagar? jobbigt bara att nu är den slut?

  • Evelina 13 maj, 2018 on 08:57 Svara

   Haha åhhh vad avis jag blir, kan inte så många avsnitt eftersom barnprogram är prioriterar här på dagarna och jag och Mange kollar våra serier på kvällen… kommer det inte fler avsnitt nu längre?

 3. JUNITJEJ 12 maj, 2018 on 21:17 Svara

  Så roligt!! GRATTIS!

  • Evelina 13 maj, 2018 on 08:55 Svara

   Tack snälla du!

 4. Sigrid 13 maj, 2018 on 07:40 Svara

  Grattis!! Är det vanligt att man får jobb innan man är färdig socionom eller har du bara gjort en riktigt bra praktik så de vill vara säkra på att haffa dig?;) blir verkligen inspirerad av din jobbpepp och jobblust! Gillar själv mitt jobb men ibland känns det ändå tungt när man hemmre skulle vilja fortsätta helgen med familjen.. då ska jag försöka tänka som du:)

  • Evelina 13 maj, 2018 on 08:55 Svara

   Tack snälla! Haha jag hoppas ju att jag gjort ett bra intryck också men det är en väldigt bra marknad för socionomer just nu. Många får tillsvidaretjänster när de har ett halvår kvar, dvs man har pluggat 3 år och har en kandidatexamen i socialt arbete men ska läsa en termin till för att få socionomexamen. Beror såklart på läget på arbetsmarknaden just då så vi får se till jul är jag är där ?
   Vad jobbar du med? Helger med familjen är såklart det bästa, kanske man måste hitta rätt balans för just sig själv kanske (tex gå ner i tid om det går?)? Jag älskar att jobba och har alltid gjort men ledig tid med familjen är såklart oslagbart! Älskade att jobba ännu mer när jag inte hade barn och familj men prioriteringar ändras ju i takt med livet och värderingar tänker jag. Mitt mål för att älska mitt jobb är att det ska kännas så kul och stimulerande att det nästan inte känns som ett jobb (om du förstår vad jag menar?) känns det motigt att gå dit så tror jag det är dags att byta jobb för man kan och ska trivas med det man gör. Är så mkt tid man tillbringar där = är en stor del av ens liv ändå. Kram!

 5. Hanna 13 maj, 2018 on 16:44 Svara

  Stort grattis till jobbet! 🙂

 6. Stina 13 maj, 2018 on 21:36 Svara

  Grattis Evelina!! Du är verkligen ett föredöme på många sätt! Blir både imponerad och inspirerad av dig.
  Kram

  • Evelina 15 maj, 2018 on 10:17 Svara

   Men åh vad gullig du är!! <3
   Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna