VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN HELDAG UTE

Om det stämmer att man sover bra av frisk luft, då kommer vi sova gudomligt inatt!

 

Vi åkte hemifrån 08 i morse, och kom hem klockan 20. Då hade jag och barnen en paus hemma från 10 men var i stugan vid 12 igen. Vi var där i 8 timmar och Mange i 10 ? För er som inte vet om det så kan man inte vara inne i vår stuga för tillfället, utan är man där så är man ute.

 

När vi kom upp vid 12 var det full rulle på taket. De små hade sommat i bilen så jag roade mig med detta:

 

Städa upp gamla taket som låg runt huset på gräsmattan, Mange hade rivit ner det så det behövdes såklart röjas upp. Perfekt tajming att få bort det värsta innan de små vaknade igen, med tanke på spikar i brädorna och sådär.

 

Jag kallar detta omgång ett nere vid sjön. Här lekte vi från efter lunch tilös det var dags för middag haha. De hade SÅ kul! Är inponerad över deras fantasi, de hade bara två spadar och en hink med sig.

 

Och detta är alltå omgång två. Efter första rundan fick jag byta om på dom och sen åkte vi och köpte middag på närmsta pizzeria. Tänkte att når vädret ändå är som det är kan vi lika gärna hålla Mange sällskap på lite mindre avstånd än från stan. Vi hade ändå behövt åka tillbaka ännu en gång för att hämta honom. Efter pizzamiddagen fortsatte vi vårt ”poolbygge” med ”vattenfall”. Jag dog lite av kärlek när de byggde en tredje, till Elion.

 
De saknar också honom extra, Aston säger varje dag ”jag älskar Elion”, det brukar han inte göra. I och för sig säger han det väldigt ofta till mig och Mange också, bara sådär. Och om farmor och farfar i morse. Mycket kärlek i den lille killen!
 
 


Kommentarer


  1. Milla 11 maj, 2018 on 07:03 Svara

    Sötnosarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna