VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT-TAK-DAG

Ledig torsdag hej! Vi har planen att vara ute vid stugan idag. Mange ska bygga nytt tag på den gamla delen av stugan, som nu blir helt utbytt i och med nytt tak. Rätt häftigt ändå. En av våra första dejter var när vi la tak på den andra delen haha. Tror det var en vecka efter vår första dejt? Jag erbjöd mig att följa med och hjälpa till, så vi hade en dag på taket. Minns att vi sa att vi måste ha en picknick där uppe någon gång. Det har vi inte haft ännu 😉

 

Minisarna fortsätter att vara morgonpigga den här veckan så jag gick upp med dom vid 06. Vaknat på natten har de gjort de flesta nätterna också på sistone, båda två? Mange är världsbäst som tar dom då. De somnar om snabbt, men det påverkar ju ändå att få sin sömn avbruten. Efter frukost åkte vi till Stadsparken för att fota en ny header till mig och minisarna fick leka lite. Var väl dumt att åka dit bara för en liten stund, de ville såklart vara kvar (mycket) längre. Men vi behövde skjutsa Mange till stugan, han har en hel dags arbete framför sig och kan inte sluta förrän det är färdigt.

 
 
IMG_7543

Spanar lite i Stadsparken.

 

Vi bestämde att vi ska dit snart igen, gärna med Elion som kan hela lekparken utantill. Vi hängde MYCKET där förr, när vi bodde alldeles i närheten. Gick ofta dit och lekte eller mötte upp vänner för lek och grill.

 
 
IMG_7684

Nu har vi hängt hemma en stund, ätit mellis och jag har lagt över bilderna till datorn. Nu ska vi strax packa med oss solkräm, lunch och åka ut till stugan igen. Plaska i vattnet och hålla pappan sällskap är tanken. På det här sättet får vi ju både umgås och bygga stuga! Jag kom igång bra med min rapport igår (skrev 500 i stort sett renskrivna ord lite drygt) och känner att jag kan vara ledig i huvudet idag.

 

KRAM

 
 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna