VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR VI SA I DO

Ännu en bra sak med våren och vårterminen överlag är ju helt klart alla klämdagar och lov. Den här veckan har minisarna bara två dagar förskola, idag är de med sin farmor och sen är vi långlediga. Eller, både jag och Mange kan sitta och jobba lite när det passar men utgångspunkten är ändå ledigt torsdag till söndag.


Jag har fått svara på frågor kring vårt bröllop (som snart är tre år sedan!), intervjun finns hos Bröllopstorget för den som vill läsa. Åh vad jag blir nostalgisk av att tänka tillbaka på den resan! Vår 2-årsdag och Aston i magen.


brollop new york
Emelie / Love by Emelie var med oss och förevigade dagen, ni ser fler foton i artikeln. Det var verkligen en dröm att ha henne som bröllopsfotograf! Hon är så otroligt duktig och jag säger väldigt ofta wow när jag ser hennes bilder, t.ex när hon fotade Kenzas bröllop, eller gravidbilder med flamingos runt benen. Magiska bilder minst sagt!
lovebyemelie_evelina-magnus284


Nu ska jag börja skriva en rapport, det är kursens examinationsuppgift och alltså den SISTA för hela terminen. Snart, snart är det bara två terminer kvar, av de sju ursprungliga.
Kommentarer


  1. Milla 10 maj, 2018 on 08:18 Svara

    Känns ju som ni vart gifta sååå länge

    • Evelina 10 maj, 2018 on 14:19 Svara

      Hehe ja vi har ju varit gifta mer än halva vår tid tillsammans så med de måtten mätt är det ju länge ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna