VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN HALV HEMMAPLUGGDAG

Hej tisdag!

 

Idag börjar jag inte förrän klockan 13, så jag ska vara hemma på förmiddagen och skriva. Alltså ÅH vad härligt det är att ha egen studietid. Var lite trött på det innan praktiken men jag gillar ju att sitta och skriva emellanåt haha. Minisarna är lämnade på förskolan och idag skulle de ut på utflykt hela förskolan (alla avdelningar tillsammans). Elion skickade en morgonhälsning från Mallis, de skulle också på utflykt idag. Till en underjordisk sjö.

 

Morgonens jag, älskar min nya t-shirt från Lindex. När jag ser söta toppar i 100 % bomull brukar jag köpa, som jag skrivit förr så tycker jag att det är en brist på såna plagg på damavdelningar.

 

När Idun vaknade idag hade hon haft näsblod, halva kudden var blodig! Antar att det är lång förkylning och känsliga blodkärl i näsan, men ändå lite otäckt tycker jag. Men vad jag förstår så är det ganska vanligt med barn och näsblod?

 

KRAM

 


Kommentarer


  1. AnsoAnna 8 maj, 2018 on 11:11 Svara

    Jättesöt t-shirt!
    Tycker som du att det ofta är konstigt material i toppar o tröjor tyvärr.
    Jag vill också helst ha bomull, även i underkläder :).

    Ha en underbar dag fina du ?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna