VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAD KOSTAR ETT BARN?

Inlägget är i samarbete med Länsförsäkringar


Det är rätt intressant, vad ett barn egentligen kostar. Mat, kläder, fritidsintressen, sparanden osv. osv. Enligt en beräkning hos Länsförsäkringar kan de totala utgifterna för ett barn ligga på omkring en miljon kronor de första 18 åren! Vissa utgifter kan man ju inte ta bort, men här i Sverige är vi lyckligt lottade som har bl.a. barnbidrag vilket är tänkt som lite ”hjälp på traven”, för att få oss svenskar att vilja skaffa fler barn och underlätta ekonomiskt för barnfamiljer.


Utgifter som man inte kan planera eller förutse är olyckor av alla de slag. Man kan omöjligt veta vad som kommer att hända – om barnet kommer skada sig eller drabbas av sjukdom. Det är där försäkringar kommer in – försäkra barnet, försäkra huset, försäkra bilen, försäkra båten, försäkra husbilen, ha försäkring vid resan…. Ja ALLT av värde behöver ha en försäkring så du kan känna dig tryggare och inte råkar ut för onödiga ekonomiska smällar om något händer.


img_3830.jpgimg_3486.jpgimg_3300img_2927.jpg


Heeelt ovärderliga tre små som självklart är försäkrade och som självklart är värda varenda krona de kostar genom livet.
Advertisement


Kommentarer


  1. Astrid 8 maj, 2018 on 22:09 Svara

    2 millioner pr barn til 18 år ??Det er det i Norge Og det er liksom det nødvendige Viktig å tenke på , før man får barn De koster, men den beste Lykke da Jeg har en datter, men to barnebarn Det beste jeg vet er Tiden med de Har de masse og Elsker å shoppe til de og meg Klem da Oslo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna