VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN BLOMSTERTID NU KOMMER

Wow, inatt hände mirakel i vår trädgård. Plommonträdets blommor slog ut och det blev galet vackert:

 

 

Just vid såna här tillfällen kan jag väl erkänna att det är lite härligt att ha en trädgård 😉

 

Annars är jag inte mycket för att fixa i trädgården och har inga gröna fingrar precis. Men kanske det i grund och botten har att göra med att vår trädgård överlag inte är i ordning och det inte känns roligt att fixa så mycket då? När vi bygger ut och totalrenoverar kommer hela trädgården ändå att bli förstörd så vi vill liksom inte lägga så mycket energi på något som kommer att förstöras. Suck, ibland känns det trist att bara gå och vänta på den där renoveringen men samtidigt… I sommar har vi bott här i tre år och har ett-två år kvar tills det är dags 🙂

 
 

 

Efter dagens föreläsning cyklade jag hem (svettigt men superhärligt, det är 1,1 mil t/r till högskolan), matade de små medan Mange var på utvecklingssamtal för Aston och sen åkte vi till Plantagen. Vi minus pappan, han behövde jobba lite till. Var kanske inte det mest härliga butiksbesöket (trööött Aston) men när jag frågade i bilen om de hade haft kul blev svaret JAAA haha. Så vi säger väl så då 🙂

 

KRAM!

 


Kommentarer


 1. Sara 8 maj, 2018 on 21:27 Svara

  Hej

  Väntar vårt tredje barn som är en liten flicka, vi har sedan tidigare 2 pojkar och har inte haft en tanke på tjejnamn då vi var säkra på att bebisen var en liten lillebror. Har alltid sett mig som en ”pojkmamma” också så har verkligen inte funderat på tjejnamn heller… Kan du hjälpa mig med några fina tjejnamn. Tycker alla dina barn har fina och lite ovanliga namn ?

  • Evelina 8 maj, 2018 on 21:34 Svara

   Åh vad kul, grattis till bebis nummer tre ?
   Kommer gärna med lite tips, vad heter storebrorsorna? Kram

 2. Sara 9 maj, 2018 on 19:41 Svara

  Hej!

  De heter Collin och Jack ? namn liknande Astrid har vi redan valt bort. Inte för att dom inte är fina utan för att de inte ”matchar” så bra med killarnas namn? Jättesvårt med tjejnamn ?

  • Evelina 15 maj, 2018 on 10:27 Svara

   Fina namn! Förstår precis, man vill ju att det ska klinga bra tillsammans med alla syskonen 🙂
   Här kommer lite förslag från mig!

   Julie
   Chloe
   Mila
   Elle
   Zoé
   Hailie/Haylie (eller hur man nu vill stava det)
   Sallie
   Lilly
   Alba
   Ava
   Stella
   Khloe
   Jade
   Callie
   Sienna

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna