VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ HÄLSOSAMMA LIV!

Det bästa med att praktiken är över? Att ha lyxen att börja tidigast 10 (den här kursen), och ha ungefär två såna dagar i veckan. För det är ju ren och skär lyx med tid med en längre stund hemma med minisarna på morgonarna. Även om Aston är inne i en period när han vaknar 05-06 får vi ändå lugna morgnar vilket är perfekt för en morgontrött människa som jag. Därför har jag bestämt mig för att njuta av just precis detta med att kunna styra mina egna tider det sista året som är framför. Tänk att det bara är ett år kvar av hela utbildningen!?


Det sämsta med att praktiken är över? Att jag redan saknar det härliga gänget jag fick vara inkluderad i under 10 veckor. Vilket är det jag saknar mest med att plugga tror jag, att vara med i en arbetsgrupp och ha kollegor.


Finns för- och nackdelar med allt, det gäller att fokusera på det positiva i nuet och ha mål att sikta mot om man vill förändra något. Så att njuta av lyxen med fria tider nu och jobba mot målet att ha kollegor inom en snar framtid (dvs klara studierna) är mitt fokus. Allt har sin tid och det finns en tjusning med det mesta 🙂


img_0371.jpgimg_0386.jpg img_0378.jpg

Några till bilder från vår härliga söndag!


Jag är ju alltid ledig med våra små på helgerna, men jag tror att Mange som brukar ha en dag i stugan märkte en stor skillnad den här helgen. När han istället för att bygga i stugan byggde hemma. Vi fick en hel helg tillsammans, även om vi gjorde en hel del nytta också. Det är bra med såna helger emellanåt, att vara lediga tillsammans. Precis som det är viktigt att man tar sig tid till dejtkvällar också. ALLA relationer kräver att man ger tid, engagemang och kärlek.


 img_0389.jpg

Jag satt såklart inte med fleecen hela tiden 😉


img_0410.jpg

Lyckliga barn är det bästa som finns!


Idag tänkte jag förändra mitt liv till ett mer hälsosamt. Jag har ätit havregrynsgröt till frukost och ska cykla till skolan. En sak jag har lärt mig om min egen kropp efter praktiken är att jag inte mår bra av att fika mycket även om det ”bara” är frallor och bröd med pålägg (vilket man gör när man åker runt till alla trevliga familjehem haha) och sitta still mycket (både i bil, vid skrivbordet och långa möten). Det gav mig ryggskott, några kilon plus och en kropp som känns allmänt svag. Nu är det dags att få in mer vardagsmotion och styrketräning i livet igen! Också en lärdom, hur viktigt det faktiskt är med träning om jag ska ha ett stillasittande jobb.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna