VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅRT DATUM!

Idag gick jag upp strax innan 06 med minisarna, när Mange gick upp strax efter 08 sa han att vi skulle gå och äta hotellfrukost! Det är den sjätte idag vilket betyder att vi ska hitta på något lite extra, och idag är hans tur att bestämma. Verkligen ett härligt koncept 🙂

 

Verkligen morgontrött människa…

 

Vi träffade Manges ena ena bror med flickvän och deras vänner, det tyckte framför allt de små var roligt. De sprang mellan våra bord haha. Jag ÄLSKAR hotell som har färsk frukt på frukostbordet, vi åt massa saftig ananas hela familjen. Och bacon, och ägg, och pannkakor, och nutella…

 
 

Vi tog vagnen som vi brukar göra eftersom vi bor så nära. Väldigt mysigt att ta en omväg hem också över fälten med utsikt över Vättern. När vi nästan var hemma tog vi ett till stopp på lekparken på önskemål från de små. Sen packade vi in oss i bilen och åkte upp till stugan för att fortsätta njuta av solen.

 


 

Jag och Idun plaskade i vattnet tills korven var grillad. Aston var för hungrig och fick stanna hos Mange och äta en ogrillad korv haha. Konstigt nog så var det kallare där uppe, det brukar annars bli varmare under vår och sommar. Men ändå, helt fantastiskt härligt. Grannarna badade men riktigt så varmt tyckte inte vi att det var även om Idun doppade halva sig.

 

Vi sa att tänk om vi hade åkt till Rhodos denna sommaren istället, vad mycket mer semester det hade blivit. Förra året när vi åkte så ville varken Idun eller Aston vara i poolen speciellt mycket hehe. Idag ville de inte gå upp från vattnet.

 
 

 

Vi har haft en riktig prata-med-grannarna-helg. ALLA är ju ute med tanke på vädret så inte helt konstigt stöter man på varandra oftare. Idag när vi gick hem efter hotellfrukosten och kom till vår gata gick vi 20 meter åt gången och pausade vid varje hus. Lite mysigt tycker jag. Och samma blir det i stugan, där bor alla runt omkring i permanentboenden så de är ju också hemma och ute nu. Aston älskar djur och klappade grannens hundar med glädje. Idun – inte lika förtjust. Jag tror det är att hon är som mig – vill ha koll på läget först i alla situationer, och hundar har man ju inte riktigt koll på till en början. De är verkligen som natt och dag våra två minisar! Tycker det är så häftigt, hur genetik kan fungera. Elion och Aston är däremot väldigt lika i sättet, och de är ju inte helsyskon som Idun och Aston.

 
 

Jag är den som alltid fryser. Jag fick leta fram en fleece som jag har haft på mig när jag målat, alltså väldigt fläckig av färg. Det var så varmt inne i stan så jag var lite för våghalsig för mitt eget bästa och tog inte med något mer än t-shirten och kjolen jag hade på mig. Lite ologiskt med tanke på min frusenhet.

 

När Mange hade klippt färdigt gräset joinade han oss nere vid sjön. Så mysigt att sitta nära medan barnen lekte precis framför oss. Lediga dagar med familjen är livet. Men saknar Elion såklart..

 
 

Den igenväxta sandlådan tog vi tag i också! Nu är den fri från ogräs och mer lekvänlig 🙂

 

Söndag = glass och film i soffan när minisarna somnat, dvs nu!

 

Puss & Kram

 


Kommentarer


  1. Milla 6 maj, 2018 on 20:37 Svara

    Så mysig dag ni verkar haft. Inget slår hotell frukost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna