VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

W O W

Det blev visst sommar direkt? Inte mig emot, jag har längtat efter SOL SÅ HIMLA LÄNGE! Och det bästa är att så långt man kan se i väderappen ska det bli minst lika fin som idag.

 

Jag var galet trött igår kväll. Vet inte om det var anställningsintervjun i torsdags och så alla avsked igår? När jag satte mig framför förhoppningsvis blivande chefen vid intervjun slog det mig att det var sex år sedan jag senast gjorde en anställningsintervju! Då fick jag det roligaste jobbet jag hittills har haft, på kontor med olika administrativa och säljande uppgifter. Ett väldigt lärorikt och aldrig långtråkigt jobb. Men nu hoppas jag såklart att jag ska få ett jobb som slår det på alla sätt och vis. Just ett jobb som är varierande är väldigt viktigt för mig.

 

Medan Mange och lillebror åkte till Jula en sväng fortsatte jag och Idun trädgårdshänget. Lekte olika bollekar med hjälp av överblivna träbitar bland annat haha. Sen började vi rensa häcken. Det här är tjejen som ÄLSKAR att hjälpa till, på ett sätt som på riktigt är att hjälpa till. Med små barn kan ju annars ”hjälpa till” mest vara stjälpa. Men när jag hade lagt ogräset längs med häcken så sa hon att hon skulle samla ihop det till en hög. Underlättar ju väldigt mycket när det är dags att lägga i sopsäck! Vi kollade på maskar och sniglar emellanåt också 😉

 
 

I ♡♡♡ U !!!

 

 

Grillmiddag var givet. SÅ GOTT. Rödbetor och kålrot är mina favoritrotfrukter.

 

Nu håller Mange på med slutspurten på väggen på framsidan. Kopplar elen. Sen ska panelen jämnas till nertill. Sen är det dags för mig att måla, men eftersom vi köpte panelen färdiggrundad så är den ju redan vit och man kan visualiera slutresultatet redan nu. Det blir minst sagt en helt annan helhetsbild av vårt lilla ”stugiga” radhus.

 

KRAM!

 


Kommentarer


 1. Milla 6 maj, 2018 on 07:51 Svara

  Håller så alla tummar för jobbet men blev oxå va e du redan klar med utbildningen?

  • Evelina 6 maj, 2018 on 10:57 Svara

   Tack snälla! Nej jag har ett år kvar, men är lite sugen på att börja jobba på timmar ☺️?

 2. Hanna 6 maj, 2018 on 14:14 Svara

  Håller alla tummar att du får jobbet! 🙂

  • Evelina 6 maj, 2018 on 21:32 Svara

   ??❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna