VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA PRAKTIKDAGEN NÅGONSIN!

Jag är sjukt blödig av mig. Kan få tårar i ögonen av preciiis vad som helst. Idag har mitt hjärta gråtit flera gånger, dagen har inneburit avsked med 1) Elion och 2) min praktikplats sedan 10 veckor.

 

Elion ska vara iväg en vecka vilket jag ju är van vid att vara ifrån honom, på sätt och vis. När det är pappavecka brukar jag titta på hans träningar, han komma hem och hämta något eller liknande. Det blir alltså inte en hel vecka utan att ses. Nu ska han till Spanien och då blir det ju mer definitivt med avståndet på något vis, även om telefon och facetime finns. MEN så kul han kommer ha! Han åker med sin pappa, farbror, farmor och farfar.

 
 

 

Vad hände med mitt ena lår haha? Ser ut som att det svullnat rejält men det är bara kappa och jeans som ”smälter” ihop. Ville i alla fall visa min nya tisha från Kappahl som invigdes idagLEOPARD is the new black. Love leo!

 
 

 

Igår efter min arbetsintervju gick jag tillbaka upp till min praktikplats för att smyga runt i allas kontor hehe. La såna här små chokladbitar på deras tangentbord så de skulle få en liten morgonpepp idag. Tänkte tanken att baka, men detta kändes mer ”jag”. Den rosa lappen på baksidan är en litet tack och en kram från mig. De blev superglada och jag fick uppskattning tillbaka hela morgonen idag. Tänk att något så litet kan sprida så mycket glädje?

 
 

 

Så när jag kom tillbaka till mitt kontor efter ett möte möttes jag av det här!! Alltså åhhhhh! Miljoner lyckobubblor fyllde mitt hjärta. Vilka fantastiskt fina ord om MIG. Blev (och är fortfarande!) helt rörd. Ska spara dessa lappar för alltid haha. Känns nästan som kärleksbrev, speciellt när jag inte vet vem avsändaren är 😉

 

Jag har verkligen fått jackpott på praktikplats även den här gången. Så välkomnande och inbjudande arbetsgrupp, som bjudit med mig på möten och annat i 10 veckor. Nu håller jag tummarna för att jag får den där timanställningen som jag var på intervju för, så att jag får stanna kvar inom samma område och förmodligen jobba ihop med detta härliga gäng! Efter slututvärderingen med min handledare skyndade jag till resecentrum för att pussa och krama på Elion en gång till innan de skulle hoppa på bussen till Arlanda. Det var vad som behövdes, nu ska jag klara mig till nästa söndag.

 
 

img_0236.jpg

 

Hämtade minisarna därpå och när Mange hade avslutat sitt telefonmöte åkte vi och shoppade loss. Jag köpte rosor till hemmet och Mange köpte panel till vår ”nakna” vägg.

 

Rosor är min favoritblomma ALLA gånger!

 
 

img_0235.jpg

Det har varit röd panel där tidigare, sen har den varit väldigt ful väldigt länge, med puts här och var. Nu ska det upp en vit trävägg med bredare brädor än på övriga huset. Kommer alltså vara lite knas ett tag, men vi måste ju sätta upp den brädan vi tänker ha på övriga huset sen när vi bygger ut och renoverar. Oavsett kommer det ju vara snyggare än vad det varit det senaste halvåret hahah….

 

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på Dynastin medan Mange snickrar på hehe. Nattade precis barnen och jag är ruskigt trött så orkar inte ens hålla Mange sällskap där ute. Behöver lite tid för mig själv för att smälta den här allra sista praktikdagen. Nu blir det ingen mer praktik utan nästa mål är att slussa in jobb (ca 20-40%) för att om ett år bara jobba, och slussa bort studierna. Känns ganska mäktigt, att liksom se slutspurten, även om den är på ett år.
 

 
 


Kommentarer


  1. Milla 5 maj, 2018 on 17:41 Svara

    Gud så härlig praktik plats du haft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna