VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JAG FICK BLOMMOR & CHOKLAD

Åh äntligen äntligen ska värmen komma tillbaka. Det känns som att det är det som fattas just nu. Det och dejtkvällar med Mange. Håller tummarna för att svärmor vill vara barnvakt mitt-i-veckan nu igen när hon är i Sverige 😉


Idag var det näst, näst sista praktikdagen. Vi hade gruppträff (de är en gång i veckan) och jag blev överraskad med en liten present som tack för den här tiden. HUR glad blir man inte av sånt, att bli tackad när det är en själv som vill tacka. Jag har verkligen haft tur och kommit till helt otroligt välkomnande och härliga praktikplatser med fantastiska människor som ”kollegor”. Båda praktikplatserna har gjort mig säkrare på vad det är jag vill göra i framtiden. Som jag sagt förr, socionomyrket är så sjukt brett och det är inte bara ett yrke utan man kan vara allt från enhetschef till kurator till familjebehandlare. Själv är jag insnöad på myndighetsutövning (socialsekreterare).Blomma & choklad ♡Efter middagen åkte vi till stugan, Mange behövde hämta lite verktyg för att kunna göra väggen hemma i radhuset och vi hängde på. Ser ni vilket fint vitsippehav vi har precis utanför fönstret? Nu längtar jag tills det är dags att MÅLA inomhus, det är min uppgift. Ska måla utsidan också, men insidan är det jag längtar till haha. Då vet man att det är nära färdigt 🙂


Kram!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna