VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

M A J

Ledig dag idag men jag har tänkt bli så gott som klar med min inlämningsuppgift. Det går sådär, har noll motivation till att skriva. Är totalt genomförkyld, sådär så det påverkar hela tankeverksamheten och det känns som att jag har gröt i hjärnan. Önskar att jag kunde bidra med härliga inlägg här inne också, men det är lika stopp där 😉


Visst är maj en bra månad? Min favoritmånad. Undrar om det är det bara för att jag fyller år då haha. Men jag vet ju också att det är då det brukar vara försommar, bli grönt precis överallt och ja. Livet känns lättare överlag när man står precis innan sommar. Elion åker till Spanien på lördag, är lagom avis. Hade mer än gärna åkt till värmen nu men det hjälper att veta att vi (jag och Mange) har en tripp till Italien inbokad i augusti.


IMG_2265

Rhodos 2017. Första resan med alla fem och bästa resan någonsin av just den anledningen.


Nu vill jag ha sol och fräknar!
Kommentarer


  1. Milla 1 maj, 2018 on 14:25 Svara

    Älskar Maj för jag älskar våren . Det e då det e som bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna