VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄST SISTA

Godmorgon torsdag och näst sista praktikdagen! Kanske sista dagen med grått väder också, imorgon verkar det som sagt vända. Nu blir det mycket hus- och stugfix framför, fint väder betyder att det är dags för mig att måla panel.


Barnen är lämnade på förskolan, Elion åker med en kompis till skolan och jag ska alldeles strax åka iväg. Börjar en halvtimme senare idag så passar på att få en kort stund själv hemma. Rätt skönt, att inte behöva vara 100 % klar när det är dags att lämna barnen. Var svårt att gå upp idag så tiden var mindre än vanligt, min förkylning gör mig trött.

Elions nya shorts (finns på H&M)- redo för Spanien på lördag!


Jag gick en kort promenad bort till mataffären för att hämta paket igår kväll. Det var för lång promenad för min rygg, mot slutet började det krampa. Men ändå härligt att det blivit så mycket bättre! Ska bara komma ihåg att göra de där stretchövningarna för ländryggen också så ska det nog bli bra snart igen. När man inte får träna, gå eller springa, då längtar man minsann lite extra efter det.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna