VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TVINGAT SOFFLÄGE
Ryggskottet (?) fortsätter hejda mig och tvingar mig till en hel del soffläge. Framför nya favoriten Dynastin! Kändes helt ok igår på morgonen men mot slutet av arbetsdagen var det lika illa som dagen innan. Så idag när ingen praktik väntar inser jag mina begränsningar och att låta ryggen vila är det bästa. Kanske ringa vårdcentralen om det inte gått över på måndag? Det känns som att nerverna i ryggslutet är fastklämda mellan ryggkotorna eller något. Stelt och orörligt minst sagt.


Mange har åkt iväg med alla barnen för att handla inför lite renovering på hemmaplan. Vi har en vägg som vi (Mange) ska sätta brädor på, just nu är den katastrofal med knacklig puts på. Det var brädor på tidigare, när vi köpte huset men de var ruttna. Så då fick vi en snilleblixt (trodde vi) att ta ner dom och låta putsen som vi visste fanns under komma fram, såsom många grannar har. Meeen, den var inte direkt hel på sina ställen hehe. Elion var väl inte jättetaggad på att följa med men Mange mutade med att de skulle köpa lördagsgodis på byggmax haha… Allt för att ge lite lugn och ro åt sin fru med ryggont ❤️Kommentarer


 1. Anna 28 april, 2018 on 12:27 Svara

  Fy fasen för ryggskott! Det gör det dock värre att ligga still i soffan. Rör på dig. Promenera lugnt. Kolla upp övningar på Youtube. Benpendling är bra. Även kobran (yoga) om det går. Sen är det piller som gäller. 2 Alvedon och 1 Ipren. Krya på! Mvh en med återkommande ryggskott

  • Evelina 28 april, 2018 on 12:52 Svara

   Tack snälla för tips!! ??❤️

 2. Helena 28 april, 2018 on 13:07 Svara

  Det sämsta du kan göra är att ligga still. Hör av dig till en naprapat som kan hjälpa dig med smärtlindring och hur du kan göra hemma

  • Evelina 28 april, 2018 on 13:15 Svara

   Ska upp och röra på mig mellan varven! Vet bara att de senaste två dagarna på praktiken har det blivit värre och värre för varje timme, medan vila i soffan och sängen gjort det mkt bättre… men det kanske är sittandet som är boven i dramat?!

 3. Therese 28 april, 2018 on 17:40 Svara

  Har en man hemma med just ryggskott, ingen hit! Han fick akuttid till kiropraktorn i fredags och har två besök till bokade. Han blev tejpad för att stärka upp musklerna och några övningar att göra hemma. Men röra på sig i den mån det går är det bästa för att underlätta, dock ska du låta bli att hoppa!
  Så, mitt tips är att du rör på dig så mycket som möjligt och Sedan kontaktar en kiropraktor så du kan få hjälp på traven. Krya! ?

 4. Madelene 29 april, 2018 on 08:07 Svara

  Rekommenderar att röra dig. Sitta ska du undvika längs möjligt. Sedan kombinera Alvedon med inflammatinsdämpand, finns starkare än Ipren receptfritt. Krya på dig?

 5. Maarit 29 april, 2018 on 15:16 Svara

  Usch, ryggskott är tufft men det är som övriga säger, röra sig, alvedon/Ipren i jämnt intag o sist jag hade det gnodde jag in mig i ryggslutet med ormsalva dessutom. På 3 dagar var jag behjälpligt på benen igen! Krya på dig ???

 6. Marlene 29 april, 2018 on 16:19 Svara

  Jag skulle gå till en naprapat direkt. Bästa sättet av bli av med låsningar. Jag har haft problem med bäckenet i omgångar sen jag fick barnen, som längst har jag gått med låsningar i nästan 6 månader. Är överrörlig i bäckenet och det är ingen hit. Röra på sig och gå till naprapat varje månad är enda sättet för mig att kunna leva någorlunda normalt. Hoppas det löser sig! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna