VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄTTRE!

Status: mycket bättre! Läste era tips igår + på massa nyttiga sidor om ryggskott och tog till mig: alvedon + ipren, rörelse så gott det går men absolut inget som provocerar smärta, bra rörelseövningar för ländryggen. Förutom småpromenader i huset tog jag mig ut på en kvällspromenad med Idun och Aston men den blev inte alls lång. Det började krampa i ryggen ganska snabbt så nope, inte redo för det. Idag är fjärde dagen och det börjar ÄNTLIGEN vända. Mest bara stelt nu. Fattar att jag var helt förstörd efter torsdagens och fredagens praktik haha. Knäppt det där, när det gäller kroppslig smärta och jobbiga tider så fattar jag hur jobbigt det var oftast först efteråt. Antar att det är en svaghet eller styrka (beroende på hur man ser det) från min uppväxt när jag blev en mästare på att härda ut. Hemskt egentligen.


Har ni långhelg eller är det fler än jag som jobbar imorgon? Mange är ledig men jag har praktik. Åker dit i alla fall så får vi se hur bra det går med tanke på ryggen, kanske inte blir en heldag.


 

Vi gjorde ett nytt försök idag, det blev en kort kort promenad till närmsta lekpark 100 m bort. Minisarna var förstående när jag förklarade att ”gunga blir det tyvärr inte idag utan ni får klättra och åka rutschkana”. Mange åkte till stugan en sväng efter att jag övertalat honom om att det var helt ok så jag har haft minimys hela dagen lång och Elion har cyklat runt med kompisar mest hela dagen.

 

 

 


 

Min rullator. Tänk så ovant det kommer bli att bara köra enkelvagn sen. Eller ingen vagn alls? Kommer förmodligen kännas väldigt naket hehe.

 

 

 

Ögongodis på dessa leggings va? Present från farmor som i vanlig ordning shoppat loss i Spanien

 

 

 

Vitsippor 50 m från hemma, tror inte de brukar växa här? Mysigt med vårtecken

 

Men fy tusan vad KALLT vi har haft det idag. Riktigt, riktigt kyligt i luften. Jag hoppas innerligt att det vänder snart och blir vårvärme. Det bara måste väl bli en varm vår och sommar med tanke på hur vädret har varit de senaste somrarna? Så minns jag det i alla fall men jag har i och för sig varit i en utdragen bebisbubbla och kanske inte minns sånt rätt 😉

 

 


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 29 april, 2018 on 20:20 Svara

    Hoppas ryggen blir bra igen! Jag fick jobbiga kramper i ländryggen som gjorde mig sängliggande igår kväll. Det är bättre ikväll, som tur är. Kram!

  2. Madeleine 30 april, 2018 on 07:10 Svara

    Jag känner igen mig i det du skriver om att härda ut. Min bror är hypokondriker och trodde att han var allvarligt sjuk eller döende varje gång han fick ont någonstans. Detta hånades och skämtades det om av mina föräldrar vilket gjorde att jag i princip aldrig ”klagade” när jag var sjuk eller mådde dåligt.
    Än idag sitter det i… Förra veckan hade jag ett av mina njurstensfall och stod och andades igen mina smärtor och hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Ändå så satte jag mig i bilen, lämnade sonen på skolan och åkte till jobbet. Framåt 11 på fm hade jag fått en tid på Hc så jag åkte dit, fick en spruta för smärtan, och åkte sedan tillbaka till jobbet. Jag inser ju i efterhand hur dumt det var, men när jag väl är i stunden så tänker jag bara att jag måste bita ihop och att jag nog bara överdriver… jag har nog inte så ont som jag tror.
    Hoppas ryggen din känns bättre snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna