VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEMESTERTANKAR

 

Det här minnet (samsovande tre små älsklingar) från förra helgen i Vallentuna får mig att längta efter semester! Hemma hos oss samsover vi inte i vardagen (inte Aston heller längre vanligtvis) men när man är iväg, på hotell eller liknande blir det förstås så ibland. Vi får se om det blir verklighet med stugliv i sommar! Där ska den här trion dela rum.

 

Hemma är det fortsatt sjukstuga, Aston hade svårt att sova inatt med 39 graders feber men somnade om igen efter alvedon och vätskepåfyllning. Men mycket vakentid blev det, speciellt för Mange som vi hade bestämt ska vara hemma idag. Idun tyckte det var lite spännande att gå själv till förskolan, hon har aldrig tidigare gått dit utan Aston. Nu håller vi tummarna för att alla får bli friska! Tisdag till onsdag är jag själv med barnen och har ett viktigt seminarium på skolan på onsdagen. Att vara hemma med sjukisar passar alltså inte alls, när det inte finns någon back up. Att svärmor kommer hem på torsdag kväll är efterlängtat på så många vis!

 

Hoppas du får den BÄSTA dagen idag!

 


Kommentarer


  1. mILLA 23 april, 2018 on 14:04 Svara

    Ush för sjukstuga,urmysig bild på barnen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna