VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAB-TRÄSKET

Jag slapp inte undan VAB-träsket. Aston var fortfarande inte helt hundra igår (men han åt och lekte till och från) så det får bli till dag hemma. Mange har åkt iväg och svärmor är i Spanien, så jag kunde liksom inte undvika det längre 😉

 

Idun ville till förskolan i alla fall, så Mange lämnade henne och Elion innan han åkte. Jag funderar på att ta med Aston till min praktikplats för att skicka över en fil från min dator så att jag kan skriva på min inlämningsuppgift när han sover och kanske även ikväll. Så typiskt att missa skicka över den på mailen innan jag gick hem igår. Annars får det bli en riktig mys-och-tvätt-dag. Eller ja vi får se hur mycket mys det blir, han är sprallig idag men förskolans policy är en feberfri dag (igår hade han 37.8 som mest men det är väl ändå lite feber?)

 

 

Måste visa er mina nyshoppade plastmuggar, hittade dom på ICA MAXI. Har spanat efter finare plastmuggar och köpte nästan från Rice men dessa var minst lika fina och mycket billigare. Köpte 10 st – fem att ha i radhuset och fem att ha i stugan. Alternativt om vi får fem barn till eller kanske har gäster med på picknicken. Man får ju att vara förberedd 😉

 

 


Kommentarer


 1. Milla 24 april, 2018 on 10:21 Svara

  Krya på minstingen. kramar

  • Evelina 24 april, 2018 on 14:08 Svara

   Tack snälla du! Idag behöver han nog mest bara samla energi, ingen feber längre och äter igen 🙂
   Kram!

 2. Therese 24 april, 2018 on 17:53 Svara

  Fått lära mig att inget under 38 räknas som feber på barn. Står även på vårdguiden. Dock brukar vi ta nån extra dag ändå för dom små behöver vila och allmäntillståndet stämmer sällan med termometern i vårt fall. Hon brukar kännas febrig bara hon är runt 37,5.
  Ni känner ju ert barn bäst 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna