VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖR MIG BETYDER AVICCI…

Jag tycker helgen har varit väldigt bra även om två i familjen har varit sjuka. Mange och Aston har feber och känner sig hängiga, så jag och Idun har gjort lite allt möjligt tillsammans – bara vi två. Det finns såklart en stor tjusning i att göra allt tillsammans hela familjen  o c k s å  men ibland är det viktigt att ha kvalitetstid i alla möjliga konstellationer av familjen. Igår gick hon och jag på långpromenad för att kolla på när Elion spelade fotbollsmatch. Vi köpte med oss plocksallad och hade picknick medan vi tittade. Hejade och kramades med Elion innan vi gick hemåt igen. Alltså Idun var helt otroligt glad och sprallig över att se Elion efter veckan ifrån varandra. Hela hon sken upp när hon sa ”jag vill ge Elion en kram” och när de sen kunde kramas i pausen fick jag den fina stunden på bild (finns på insta). Idag var det barnens biodag, så då åkte jag och Idun och hämtade Elion hos Fredrik för att gå på bio. Vi såg Pelle Kanin. Iduns andra bio och första gången vi tre går på bio tillsammans. Väldigt mysigt!


img_9909.jpg

Ibland fotas man genom en smutsig kameralins 😉


Hela helgen har jag känt mig sorgsen, det otroligt sorgliga beskedet om Avicci har väl de flesta nåtts av? För mig betyder Avicci bland annat Elions första favoritlåt. Hey Brother var han heeelt besatt av när han var mindre. Jag kände ju inte Avicci personligen, och jag brukar inte bli såhär berörd när en stjärna dör (för det var han verkligen). Det känns som en stor förlust för hela världen att han försvann så här tidigt. Vilket musikgeni! Med ett hjärta av guld. Hur många kändisar skänker stora summor till välgörenhet? ”För att man inte behöver så mycket pengar”… Vi tittade på dokumentären om Avicci igår och den gjorde att allt kändes ännu mer sorgligt. Han mådde dåligt under så lång tid, och ändå pressades han till att fortsätta. För att andra ville. SÅ tydliga varningssignaler. Tänk om han bara hade fått fortsätta skapa musik utan att turnera de sista åren? Hoppas att han i alla fall fick den bästa bästa tiden när han väl tagit beslutet om att sluta turnera. Jag har fått en rejäl påminnelse om att lyssna på vad hjärtat säger, att pengar är bra att ha men inte det viktigaste och att ta vara på tiden med dom man älskar…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna