VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAMMA-DOTTER-TID

Det blev ingen fredagsgrill för oss. Istället kom Mange hem med feber och Aston fick det också. Så vi andra två som är friska åkte iväg på en shoppingtur på tu man hand. Väldigt mysigt! Idun har sparat ihop pengar och nu var det dags att köpa något självvalt.
 

Det var en upplevelse. Välja på egen hand innebar ju just det, och för Idun som inte varit i leksaksbutiker så många gånger i sitt liv var det förstås magiskt att titta på allt av intresse (dockor och gosedjur framför allt). Hon var i extas och både jag och expediten fnissade av att lyssna på hennes tankar kring vad hon skulle köpa. Tror hon valde om närmre femtio gånger men till slut korade hon en vinnare. En mjukisuggla i regnbågens alla färger.
 
När vi hade betalat sa hon högt ”nu går vi och köper öl”! Haha alltså…. Hade nämnt det för henne, att vi kunde köpa några öl åt pappa när vi ändå var på köpcentret.
 

 

Jag fick äran att välja hämtmiddag och det blev sushi till dom vuxna och chicken nuggets, chanpinjoner och paprika (meny noggrant skapad av Idun ?) till dom små.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna