VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SLINGADE HÅRET HEMMA

IMG_7297

Min nya hårfärg (fler bilder ser ni här)


I torsdags förra veckan gjorde jag en hemmaslingning. Köpte en slinghätta (herregud vilken tiiiid det tog att dra ut alla slingor) och en ljusbrun toning. När jag hade lagt i färgen och såg att det tog sig direkt sköljde jag också ut toningen direkt haha, var rädd för att det skulle bli alldeles för mörkt annars. Tyckte som sagt att det blev världens skillnad, men typ ingen märkte något!? Igår var faktiskt första gången inte bara en, utan två (på samma dag dessutom alltså) uppmärksammade det. Eller ja, kanske fler som sett men inte tyckt det var fint hehe.


Jag är i alla fall nöjd men nu i efterhand önskar jag att jag hade vågat ha i färgen någon minut längre, det sköljs ju ur och bleknar rätt fort de första tvättarna. Men kanske hellre för lite än för mycket? Lättare att göra om samma procedur snart igen istället för att behöva gå till frisören för att bleka. Kände verkligen hur trött jag är på att vara blond direkt efter förra frisörbesöket men eftersom jag nyss var där var jag för snål för att lägga pengarna på ett nytt besök så tätt inpå. Föreställde mig att det annars är härligt att vara lite ljusare under vår och sommar men nej. Nu vill jag inte vara ljusblond längre! Inte mitt hår heller haha, det behöver vila upp sig från blekningar så gott det går.Kommentarer


  1. Camilla 21 april, 2018 on 16:40 Svara

    Håret blev jättefint ?vad använde du för färg?Mvh Camilla

    • Evelina 24 april, 2018 on 14:09 Svara

      Tack snälla! Tror inte att jag kanske ska rekommendera den eftersom jag inte följde anvisningarna om att ha i färgen 20-30 min 😉 Fördelade färgen och sköljde ur nästan direkt när jag såg hur snabbt färgen fäste. Men det var en toning (alltså inte färg) som hette ljusbrun :). Brukar välja mörkblond toning men det fanns tyvärr inte där jag handlade. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna