VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYA FAVORITEN – ADAX ATHENA

Inlägget är i samarbete med thebagshop.se


IMG_7341

 Väskor är en accessoar jag har en förkärlek till och man skulle kunna säga att det var kärlek vid första ögonkastet till denna lilla godbit – Adax Athena i grått.


Adax athena happilyeverafter  IMG_7263 IMG_7269

En väska som ska passa mig är gärna med axelrem för att kunna ha händerna fria till barn eller vagn eller vad det nu kan vara, den ska vara rymlig för att få plats med det nödvändigaste och såklart ska den vara fin att titta på. Detaljer för att tillföra det där lilla extra är också något jag tycker om, som de grova flätade sömmarna till detaljer på framsidan. Stort plus för att den är tillräckligt stor för min stora plånbok, vissa väskor är för korta på längden.


IMG_7276

Många fack underlättar vardagen när man ska hitta allt och inget. Mitt ordningssamma jag blir verkligen glad av alla olika sorters fack haha… Hur bra är det inte att ha dragkedjor på vissa?!


IMG_7361 IMG_7362IMG_7369IMG_7372

Detta är helt klart min nya favorit i väsksamlingen!


Adax Athena finns hos The Bag Shop i färgerna grått eller rosa/grå (men då med quiltade rosa detaljer istället för de flätade sömmarna som på min). Det var inte helt lätt att välja färg men i slutändan drogs jag ändå till sömmarna på den grå, tycker att de tillför en speciell känsla av mjukhet till lädret, även om det rosa quiltade är såå coolt.


Just nu får du 15 % rabatt vid ett köp hos The Bag Shop när du anger koden eve15 (gäller hela april måna, ej på resväskor). Jag som förespråkar att ge väskor i present hintar såklart om att köpa en väska till en fantastisk mamma nu när Mors Dag väntar. HAPPY SHOPPING!



Kommentarer


  1. Millan 18 april, 2018 on 20:37 Svara

    Nu blev jag nyfiken på vad du har för plånbok och vad du har i den ? Själv har jag körkort och betalkort i mobilfodralet bara, så olika man är ?

    • Evelina 18 april, 2018 on 22:24 Svara

      Haha jag har en Michael Kors plånbok, en avlång modell med plats för mkt, iPhonen bl.a ☺️ Tror den är 20 cm lång.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna