VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BACK TO BUISNESS

IMG_7008

Hade varit fint att starta morgonen såhär


Men idag är det back to buisness. Tidig morgon. Förberedelse för två små till förskola. En mamma till praktik. Möten. Fulltankad med energi från en helg med mer familjetid än på länge. Vad roligt vi har haft tillsammans, vilket lugn vi har känt och vad mycket vi har skrattat ♡


Önskar dig en fantastisk start på din vecka!
Kram/EKommentarer


 1. Hanna 16 april, 2018 on 10:56 Svara

  Det låter som en underbar helg!

 2. Gunilla 16 april, 2018 on 22:12 Svara

  Ser ut som ni haft en toppenhelg! Härligt att lada batterierna för att orka med vardagen igen. Jag funderar starkt på att läsa socionomutbildningen till hösten. Nu är det inte på samma skola som du och jag vet inte om det skiljer mycket mellan olika städer. Det jag funderar på är hur mycket grupparbeten och redovisningar det är. Jag faller lätt in i att vara den ansvarsfulla och fixar och trixar. Ja i ärlighetens namn så jobbar jag hellre ensam även om jag gillar att kunna utbyta kunskap och infallsvinklar med någon. Antar att allt bygger på att man har bra gruppkompisar. Och att jag lär mig Good enough….Hur ser det ut hos er med fördelningen mellan arbeten och tentor som är enskilda och de som görs och redovisas i grupp?
  Stort tack för en toppenblogg! Här kikar jag alltid in även om jag sällan lämnar avtryck efter mig.

  • Evelina 17 april, 2018 on 19:54 Svara

   Det är en hel del grupparbeten och redovisningar, nästan i alla kurser. Jag är precis som du men å andra sidan är socionomstudenter ofta ganska ambitiösa tycker jag. Inte för att man kan gå på bara det – men det är väldigt höga intagningspoäng (över 19) vilket ändå visar att många har höga betyg från gymnasiet = seriösa i skolarbetet. Överlag. Självklart finns det även undantag men tycker nog att det varit rätt bra över åren ändå 🙂
   Jag skulle nog säga att alla kurser har antingen en tenta eller en stor inlämningsuppgift men också en gruppuppgift som ska redovisas. Emellanåt enskilda inlämningsuppgifter som ska redovisas vid seminarium men majoriteten grupparbeten skulle jag nog säga. Å andra sidan bygger socionomyrket otroligt mycket på grupparbete och samarbete så jag tänker att man får se det som träning, för även jag är rätt trött på det haha…

   Good enough är SVÅRT!!! Jag har preciiiis börjat lära mig det. För INGEN kommer kolla på dina betyg sen.

   Kram, tack för fina ord <3 och lycka till med val av studier. Det är en utbildning som ger fantastiska möjligheter!

   • Gunilla 17 april, 2018 on 21:31 Svara

    Stort tack för så utförligt svar! ? Jag får fundera vidare på hur jag ska göra. Grupparbeten fortsätter ju som du säger i yrket sen också. Good enough är oerhört svårt! Jag håller med dig. Försöker jobba med det i alla aspekter i livet och det går både upp och ner. Haha! Lycka till med den delen av utbildningen du har kvar! Så kul att få följa med på ett hörn genom bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna