VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MEGASÄNG & GUNGA I VARDAGSRUMMET

Söndag kväll tillbaka i Småland. Bilresan hem gick mycket bättre än upp. Alltså hjälp på ditresan. Det gick hur bra som helst ända tills vi kom till Stockholm. Då började GPS:en bugga och säga att vi körde fel hela tiden. Aston vaknade från ingenstans och blev ledsen. Han väckte Idun som blev helt chockad av hans gråt tror jag, så hon blev alldeles förkrossad stackarn. Fram kom vi till sist i alla fall och det gjorde väl inte så mycket att de var vakna då, på det viset fick de ju se var vi skulle sova. Tänk annars att vakna på ett helt nytt ställe på morgonen haha. Nu kanske det inte hade gjort så mycket eftersom vi alla fem sov i samma säng. Japp, du läste rätt. Huset har ett samsovningsrum och det var hur mysigt som helst, även om det väl egentligen är tänkt för fyra personer i och med 4 madrasser på rad. Men med två så små hade vi ändå gott om plats. Jag ska skriva ett eget inlägg och visa massa bilder och info om huset vi fick bo i.

 

IMG_6812

Morgonmys i megasängen med min favorittjej. Killarna studsade upp för att leka!

 

Hemresan gick som sagt bättre än dit. Vi packade in oss i bilen direkt efter frukost istället för efter lunch som vi först tänkte. Fick en impuls om att hinna hem till Elions fotbollsträning and so we did! Nu är han hos Fredrik för pappavecka och det känns aldrig så tomt efter honom som när man har varit iväg på semester = typ suttit ihop hela helgen.

 
 

  IMG_6878

BÄSTA gänget ♡

 

Tänk om man hade en gunga i vardagsrummet!?

 

KRAM!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna